Katten badar, klubbtävling & öppethus.....

Klubbtävling igår. Härligt väder, roliga klubbkompisar & det roligaste vi vet...agility!
 
Vi diskade oss, men det är mycket i loppet som jag är nöjd med. Allt gick bra fram till hinder 14, förutom att han rev 2 hinder. Men jag handlar annorlunda nu och han måste jaga ifatt, så det är omställningen att han rev. Det är som att byta ansiktskräm...hyn blir säme först & sen jättefin. Hann inte med ett blindbyte vid 14, så det blev ett försök till bakombyten...men jag trängde honom & han sprang förbi.....så vi tog tunneln & något hinder på rakan ut. Farten har ökat jättemycket, han är följsammare, min motsatta arm fungerar och jag kan dra ifrån honom mer i slalomen....men hade jag lämnat tidigare i svängen efter slalomen så hade jag hunnnit med blindbytet som jag tänkte mig. Jaja, nästa gång när jag tränat mer på att lita på honom & dra iväg själv tidigare, så ska det gå.
 
Sen följde jag med A-K till Djursjukhuset i Hässleholm. Öppet hus, Hundensdag. Vi fick grillad tjock korv, gick tipsrunda (får se om vi vunnit något)......vi hann inte med rundvandring, men jag lyssnade på två fodertjejer...en som representerade RC och en Hills. Intresssant...Lyx & Viktor fick lite smakprover som de uppskattade. Sen vägde jag Viktor och tittade med ena fodertjejen på en karta om hur man ska känna muskulaturen, midjan, revbenen och benknutorna i "rumpan". Viktor ska gå ner 1.5 kg. Han var lite mer än smal liksom och han ska vara smal när man kör just agility.
 
Ops, fniss! Lyx kasade i plurret här hemma...håller på att tappa upp ett bad till mig......hon kan simma har jag nu upptäckt, men hon såg inte ut att njuta av badet, hihi. Hon brukar gå runt eller sitta på badkarskanten när jag ligger i badet. Hon var cool, så när jag själv hoppade i så var hon med som vanligt & höll mig sällskap.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Tränat agility, promenerat, pysslat med katten Lyx, första pepparkakan...

Tränat två agilitypass, där mycket har handlat om självständigare kontaktfält och lämna mer i slalomen + framåtsändande.
 
Lyx är sååå söt! Klättrar, myser, äter & är gullig mot mig och Viktor. En riktig prinsessa, haha.
 
Har ätit mina första pepparkakor & Satsumasar inför denna julen 2013. Mums!
 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Lite uppdatering, mest bilder nuförtiden...

A-K, jag, våra vovvar & min kise hade en trevlig kvällsmat- & babbel kväll här. Jättemysigt! Sen har det varit lite agilityträningar, promenader etc oxå.
 
A-K:s vovvar i min soffa.
 
Presenter från A-K. Tack!
 
A-K leker med min kise Lyx.
 
Lyx speglar sig, fniss. Hon är en riktig flicka, hihi.
 
Annas valp Nica hälsar på min Viktor.
 
Anna & hennes valp.
 
Ibland får Lyx ligga på en egen plats när Viktor vill vila ifred, haha.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Torsdagsträningen, mer agility, helg & kisen....

Nu ska här tränas mycket på motsatta armar (svag broms..vinkla etc) och backa mer. Jättebra agilityträning!! Älskar vår agilityträning!
Oh, min söta lilla kise...är sååå glad för henne♥♥
 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Mer träning...kisen...

Träning med A-K, Kalle & jag med våra vovvar. Viktor har verkligen taggat igång på kontaktfälten, "trampa" & sen "kör"...lycklig och snabbare, hi!
Vilket regn som kom. Blixtrar & dunder!! Så mycket spänning i luften, så A-K:s & mitt hår började lyfta, haha. Jag trodde Kalle skämtade, men sen såg jag A-K:s hår, hahaha. Rätt komiskt, faktiskt...men säkert lite lurigt i detta väder, fniss. Alltså åskovädrets spänningar i luften...
 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Hundträning & kattbus..

Haha, Viktor & kisen är så gulliga tillsammans! Leker, myser & sover ibland tillsammans. Fast några få gånger har Viktorvovve sagt att han vill vila ifred. Kisen Lyx kan vara rätt intensiv, fast jag hjälper ju Viktor att sköta det. Det är ju som när man inte vill att barn ska dra hundarna i svansen etc.
 
Rolig träning igårkväll med Berit, Ann-Katrin, Linda & jag. Tränade en klurigare sekvens ur en klass ll bana + med en lättare avslutning på resterande av banan. Agilitybana, kontaktfälten gick bra! Skojsigt!
 
Min vovve Viktor!
 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Lite bilder...

Man kan inte låta bli att fotografera sina små älsklingar.....
 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Tränat agility, Lyxs leksak från A-K...

Myslördag! Jättebra agilitytränning med mina träningsvänner, sååå kul! Kisen Lyx fick en present från A-K, en lekbräda. Hon blev sååå glad för den!!
 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Fikat

Jag och gulligaste Syrrisen fikade på stan i em. Sååå mysigt!!
 
 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Jättebra agilityträning + Kisen Lyx

Igårkväll så tränade jag & Ann-Katrin agility på klass1 & klass ll banor. Klass ll banan var klurig men jätterolig. Där kommer ju vår nyinlärda handling till nytta. Det är bara att träna på!! Jättetaggade! Viktor & jag älskar agility!!
 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Agilityträning, promenader & kisen!

Tycker min kise Lyx har jättefina ögon!
 
På promenad med Anna & våra vovvar. Min Viktor t.v. & Annas Maxi t.h.
 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Tränat agility, gått promenader, lekt med kisen....

Gick inom klubben och tränade lite agility på en av mina långpromenader med Viktor. Tränade kontaktfält på balansen...gjorde efter de senaste tipsen från min Agilityguru....locket 1/4, längre ut och flerar trampa med olikt antal...och forts...att med belöning först på locket för snabbare nedfart och sen belöning nära från sidorna..Roligt!! Skickat olika slalomvinklar och avstånd och gjort framförbyten i slutet...träna träna Älskar min vovve!
Lyx....undrans om hon kommer att vara lika social & gosig när hon blir äldre....nu är hon helt underbar...följer efter mig, ligger hos mig när jag sätter mig och sover hos mig..... Men hon har inte gjort nr2 idag, undrans vad det betyder...fniss...
 
 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kisen Lyx

Viktor & jag har fått en liten flicka till sambo, hi. Lyx, 12 v gammal på söndag (född 16/6-13)....jättesöt! Social, gosig, mysig, busig & glad! Ligger gärna i ens knä i TV soffan. Jag är redan kär i henne!!
 
Hon väser åt Viktor, men Viktor är helt cool. Viktor bara ligger & vilar...suckar lite och tittar lite nyfiket. Hoppas att hon ser hans charm när hon vant sig här om några dagar.
 
Hon har lekt, gosat, ätit & druckit, sovit, varit på upptäcksfärd i hemmet, tvättat sig, spinner bara man tittar på henne, gått på lådan 4 ggr & fixat både det... ena och det andra (fniss)....
 
Idag 6/9-13, när vi hämtar Lyx. Snälla Anna körde oss!! Detta är ute i stallet där de är uppväxta.
 
Transportväskan i hallen hemma hos mig.
 
Anna & jag lunchade hemma hos mig medans Lyx vande sig vid dofterna.
 
Sabina & jag med vovven Viktor 30/7-13. Korten nedan är i Sabinas stall när de är lite mer än 6 v.
 
Uppfödd här hos Sabina med familj i "Sösdala".
 
Kisemamman & syskonen 30/7. Här är de lite mer än 6 v.
 
Fika hos Sabina när jag tittar på Lyx. A-K är oxå med!
 
Hicka, Nadines (Sabinas dotter) BC, som oxå bott lite på gården medan Lyx växte upp. Tror det var sammanlagt 5 hundar. Men katterna har bott i stallet och hundarna inne i huset. Kelar här med mig  efter att hon grävt i trädgården och gärna lekt med bollen (haha, hon la upp bollen på bordet hos mig).

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Lite träningar, fika med Pyrris....

Jag älskar våra agilityträningar!! Och jag har haft en mysig fika med Pyrrisen..Gott!
 
Tränade med Ann-Katrin och våra vovvar. Jättebra träning!! Vi har så roligt och mysigt oxå.
Våra hjärnor, Ann-Katrins & min, de gick på högtryck, fniss. Vi lotsade runt våra vovvar på en rolig klass ll bana. Min favorit just nu är att kunna vinkla rätt hunden och sen dra när han sköter ett par hinder själv och att jag sen då är placerad rätt längre fram i banan & har gott om tid. Backa i färdriktning förbi hinder med gummiband till nosen med motsatt arm, måste jag träna på...balansen att inte backa förlångt ifrån hinder eller vända upp förtidigt
 
Go fika med bästaste Pyrrisen!
 
Min fina prins!
 
A-K:s Laban, sötnos!
 
A-K med sin lilla prinsessa Lina. En vipp ska smidigt vippa över för ett kg vikt längst ut. Lina väger 1.7 kg. Tufft, värsta Lisebergkarusellen (nedsläppet) för henne, hi. Sabina var oxå med oss & tränade med tre hundar och där var full rulle med övrig agility och lydnad på planerna. Kul!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Några dagar som gått...

Tränat agility med min prins Han är världsbäst!!
 
Var på söndagskvällsmys hos bästaste Anna. Jättegot, mysigt & bra film!
 
Annas katt Mogge. Viktor var sååå nyfiken, haha.
 
Min syster överraskade mig med sååå fina blommor i fredags. Tack gulliga Pyrrisen! Blir glad varenda gång jag tittar på dem.
 
Syrran hade även med en gammal bok från barndomen som var min, mitt namn stod i. Den minns jag att jag läst flera gånger & druckit varmchoklad till.....hihi!
 
Viktor och jag tränar kontaktfält i trapporna till vardags.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Bakat & tränat agility...

Jättebra agilityträning och bakat frukostbullar!
 
Min roliga trevliga fina snygg söta tervkompis!
 
Tränar kontaktfält.
 
Frukostbullar.
 
Lite gott helggodis!!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0