1 maj

Första maj hade vi fyrklubbstävling. Såå fint väder & lyckat! Jag & Pernilla förberedde och stod i cafetrian. Ebbas pappa, glömde hans namn, var grillmästare. Och tävlingskommittén höll i tävlingen & fick hjälp av vana duktiga medlemmar.
 
Så roligt att tävla!!! Bara på dessa små senaste tävlingarna har jag lärt mig att bli mindre nervös, lärt mig att handla bättre & små knep.
 
Nu fick vi inga bra tävlingsresultat, för jag fick tillfälligt hjärnsläpp & glömde banan i ena klassen. Och i andra hade vi 10 hinder fel + tidsfel. Tidsfelen blev för Viktor tyckte att jag blev jobbig, så han sprang & pussade två snabbisar på Yatzy istället. Hinderfelen var 5 fel i slalom. Han tycker inte om att jag drar ifrån och en rivning på sista hindret, då jag stannade förtidigt. Träning, träning, träning.......Nu var ju detta klass ll banor, så de är ju svårare än de vi springer på officiella tävlingar som då är klass l banor. Men jag ser det som jättebra träning!!
 
Vi var uppe på morgonen och tog en långpromenad & såg soluppgången tillsammans, jag & Viktor. Det är en bra start inför en tävlingsdag, så han verkligen har fått springa, lukta & vara hund♥

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0