Träningar+tävlingslydnadskursen

I måndags gick jag två spår med Viktor + tränade lydnad med båda vovvarna. Ett spår i skog & ett spår längs utkanten av skogen. Gick bra! 150 meter, svag sväng & 4 apporter.

I tisdags så missade jag agilitykursen, men hann med ett lydnadspass med vovvarna senare.

Ikväll, onsdag, så var vi iväg på tävlingslydnadskursen. Jätteroligt som vanligt! Anna är verkligen en toppeninstruktör. Idag var Margareta (tror jag hon heter, är dålig på namn) med som hjälpinstruktör. Hon kom oxå med bra tips när hon stod på momentet inkallningsstationen.

Idag körde vi plats & tandvisning igen för att träna på det. Sen körde vi läggande under gång. I uppdelade sektioner som vi sen sätter ihop. Idag var det mest focus på att få upp ett snabbt läggande. Undrans vilket läggande som är snyggast. I fjärren så är han (Viktor) som en fällkniv med bakbenen på samma plats. Om han ska ha fällknivs läggande i fart så blir det fram fram & tänk bak i läggandet. Ska kolla lite hur andra ekipage gör, men det är kanske snyggast att vara konsekvent genom hela programmet=) Som Lim har annan teknik. Han liksom sjunker snabbt ihop när han lägger sig=)

Vi tränade även starter av fritt följ i ring, bra med störning. Och sen hade vi en station med träning en & en med momentet inkallning. Instruktören sa att Viktor sitter kvar fint när jag går raskt iväg (men ska inte gå raskare), väntar bra på kommandot och har hög fart in till mig. Bromsar lagom precis vid mig, men jag får hjälpa honom in med handen i rätt position. Han har aldrig kört hela momentet, så han visste inte med säkerhet hur vi skulle avsluta=) Måste träna ingången mer=)

Anna, instruktören=)! Jätteduktig!

 

Helen med sin fina Råttistik! Vi går i samma grupp i både spåret & lydnaden=)

 

Regnbåge, vi hade perioder av ösregn under kurskvällen. Viktor brydde sig inte alls=)

Hmmm, vår regnbåge ikväll. Den syns lite=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0