Spårkursen

Idag var vi iväg på spårkurs igen. Skitkul!!! Verkligen, Tack för idag!

Vi la spår på fält idag. Det blåste lite, men det gör ju nästan alltid det. Jag la ett spår med först två pinnar på 100 meter som följdes av en böj på 60 meter utan pinne och avslutade spåret med 100 meter med en pinne + slutpinnen. Jag måste komma ihåg att ha en leksak oxå på slutet. Jag kör oftast med godis. Så sammanlagt ett spår på 260 meter med 4 pinnar & en vid båge.

Viktor hade varit ute ur bilen en sväng tidigare & gått på toa. Men jag tog ut honom lite innan spåret så att han fick gå på toa igen. Men sen var han lite otålig, hahahahaha. Han trippade & vädrade runt mig & kollade efter spår. Och påvägen till spåret så gick han & luktade och låg på i kopplet=) Ivrig! När jag tog av kopplet & fäste spårlinan i selen så hade han redan luktat ut var spåret låg=)

På den första raksträckan så hade vi vinden i ryggen & han gick på bra. Gick rakt på sina två första pinnar. När vi kom in i bågen så kändes det som om vi inte riktigt gick i kärnan. I slutet av bågen så slog han ordentligt, han fick nog vittring på något, så vi stannade så att han verkligen kom i kärnan igen. Sen gick han rakt på tredje pinnen. På sista raksträckan så hade vi motvind. Han hade nosen lite högre, men spårade & vittrade inte. Han gick rakt i kärnan och rakt på slutpinnen. Han var jätteduktig!! Jag är jättenöjd med honom!!

Helen med sin fina Rottistik var inte med idag. Och jag missade tyvärr att få någon bild på hjälpinstruktörens hund, Maritas fina schäfer.

Min älskade Ullhedens Värdefulla Viktor!!

 

Instruktören Rosaleens schäfervalp Shira.

 

Birgitta med sin fina schäfer.

 

Min älskade Ullhedens Värdefulla Viktor!!

 

Min älskade Ullhedens Värdefulla Viktor!!


Birgittas schäfer & min Viktor.


Instruktören Rosaleens schäfervalp Shira.


Rosaleens bil med hennes tre hundar.


♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0