Spårat

Alice & Rosaleen kom till Hässleholm idag med sina vovvar så att vi kunde spåra tillsammans här=) Gulligt! Vi körde till Hovdala, tänkte att där är ju lite av varje & fint. Vi hade ganska varmt väder.....
 
Alice la ett spår till mig & Viktor, Viktor behöver träna på att andra lägger hans spår. Alice & Rosaleen la till sina egna vovvar.
 
Viktor fick ett spår med 3 vinklar, så 100 m + 75 m +100 m + 25 m.
 
Först så satte jag på spårsele & lina när det var dax, liggtid 50 min. Vi gick på grusvägen och till vänster på fältet skulle spåret börja vid en blå kogrej (kogrejen stod till höger på vägen). Viktor luktade nyfiket på den blå kogrejen med ryggen mot spåret. Men han gjorde värsta vändningskastet och slängde sig sen ut i spåret bakom honom, hahaha. Han kände väl spåret när han stod & vädrade på den där blå kogrejen, haha.
 
Mmmm, första streckan gick bra. Riktigt bra sug och plockade de två första pinnarna. Sen efter vinkeln så låg nog spårvittringen bredvid, för han spårade verkligen, men inga pinnar. När jag själv lagt spår till honom, så brukar han gå in i spårkärnan & plocka pinnarna även om den starkaste vittringen ligger bredvid & lockar honom ur spårkärnan. Andra vinkeln gick oxå bra, men likadant på den streckan. Inga pinnar. Men sen efter tredje vinkeln så gick han rakt på sista pinnen, slutpinnen.
 
Något som var bra i spåret, han brydde sig inte om koblajor etc. Han var verkligen arbetsinriktad. Men när han tagit slutet, fick sin belöning & jag tog av selen och vi skulle gå tillbaka till bilarna. Då tog han en loov bort mot korna i hagen bredvid. Jag röt ju till, så han kom igen, men han var nyfiken på alla dessa stora djur (busig han är). Korna var rätt nyfikna på oss tidigare, så de råmade & sprang lite precis när vi kom med bilarna & gick ut våra spår.
 
Varm Viktor=) Efter spåret...
 
Alice hundar Loupie & schäfervalpen Vega som dricker tillsammans.
 
Söta fina roliga Loupie!
 
Rosaleens äldsta hund Dixxie. Jättesöt! Tycker det ser ut som om hon har kajal=)
 
Finfina Shira! Rosaleens valp. Kullsyskon med Vega.
De är så fina så man vill bara pussa på dem, hahaha.
 
Dazzie, Shira & man skymtar Dixxie i sätet bak buren. Fina vovvsingar!
 
Hovdala

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Annica

Ni verkar haft en trevlig dag i spårskogen :)
Fina bilder på vovvarna!

Kram

2012-07-08 @ 19:37:57
URL: http://www.tervoristerna.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0