Måndag

En lugn dag. Rätt många ordrar på jobbet etc. Men förövrigt lungt. Gått med vovvarna som vanligt, vi sprang en runda på 5km efter jobbet och nu ska vi fixa lite här hemma + slappa=)

Jag måste nog äta något oxå, jag har bara druckit protein efter rundan. Men i morse så blev det min musli med fil, på jobbet stenungsbakat grovbröd till jobbefrukost, kycklingsallad till lunch och frukt under em.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Skojsigt!

Vilket härligt väder!!
Idag har vovvarna & jag tränat agility igen, hihi. Det är så skojsigt! Det gick bra=)!

Jättegod glass!!! Nästa gång ska jag prova den med Brownie=)

 

Blandade ihop en musli. Jag hackade nötterna i min mixer, så det var inte så svårt. Men jag fick i alla goda nötter=) Havre, vete, korn & råg......valnötter, hasselnötter, mandel & solroskärnor + russin.

 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Lite träning

Imorse var jag & hundarna i hangaret och tränade agility. Träningen kändes bra! Fast det var tråkigt med inbrottsförsök & förstörelse där. En ruta var krossad/borttagen (men gallar innanför), spricka i en ruta och påverkan på en toalettdörr=(

Lim med hundarnas leksaksdäck=)

 

Lunch hos mina föräldrar idag=) Mums!

 

Jag hade med kakor till "kaffet".....

 

Lims träningsboll hade gått sönder, så han fick en ny (likadan).

 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Agility

I em har jag & hundarna tränat agility på Hässleholms hundcenter hos Jonas. Jättekul som vanligt! Tränade mycket framåt, slalom, staket och svängar i små kombinationer.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Fiskisarna

Fiskarna på jobbet står några meter ifrån mig i receptionen. Jättefint cylinderformat akvarium. & bästaste Sara från Akvarieleasing kommer var 3:e vecka & sköter om det. Jag matar fiskarna mån-fre och snackar lite med dem dagligen & kollar så de mår bra, hahahaha.

Ja, iallafall så hade Cykliderna något skumt för sig nu i veckan. Sara hade varit där för en vecka sen och det var finfint i vattnet. Fast de stod & häckade uppe vid vattenytan lite under måndagen, hela tisdagen och sen kom Sara förbi på onsdagen. Jag ringde och hade kontakt med Sara dessa dagarna. Alltså, jag kan inte alltid avläsa fiskarna, hmm. Rätt svårt faktiskt. Ja, de kanske hade bankmöte däruppe vid ytan.

Ja, en algätare hade dött (nog åldern inne liksom) så när Sara kom så hade hon en stor & jättefin algätare med sig. Sen bytte hon nästan ut en tredjedel av vattnet igen för säkerhetsskull. Hon kollade med sticka först, men kunde inte se något avvikande. Vid vattenbytet så hällde hon även i något i vattnet som neutraliserar om där är typ metaller i vattnet.

Sen var allt som vanligt igen. Skönt!!!

Se, de bara står däruppe. Vattnet får syre & så.....konstigt. Sara sa saker om något pas som funnit varandra, revis eller lägga ägg. Kanske oxå att algätaren som dog störde på någotvis. Jag plockade upp den, stor som bara den. Välbevarad, så den hade nog inte varit död så länge. Annars kan ju en stor & död fisk förorena vattnet=(

 

Vår nya bjässe=) Jag tycker att det är sååååå roligt!

 

Min lunch i torsdags. Soppa & jättegod äppelpaj med mumsig vanlijsås=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
I början av veckan

Nu måndag & tisdag har jag tagit det lugnt, har knäckt till nacken (när jag tog på mig dagens kläder i måndagsmorse, avancerat fniss). Så jag är stillsam och ohastig, haha. Om jag inte vrider eller lutar huvudet till vänster eller gör annat än långsamma rörelser med huvudet så går det bra. Iallafall nu. Hela måndagen hade jag konstant värk i nacken (som ledde till huvudvärk) och huggande smärta snett ner i ryggen om jag gjorde fel. Det har lättat lite idag. Och det har gått bra på jobbet ändå.

Men inte så mycket träning. Hundarna får ju sina längre promenader ändå, mysigt med mina små prinsar=)

Idag blev vi bjudna på semla på jobbet. Gott! Tack cheferna!!!

Hade med en Jumboapelsin på jobbet. Det blev ett STORT berg med apelsinklyftor, haha. Den ser inte stor ut på bild här kanske, men innehållet är som 3 vanliga apelsiner. Min kalender som ligger bakom apelsinen har ett innehåll i storlek A5 format, så då kan man ju förstå lite av storleken på apelsinen.

 

Dagens lunch var ingen höjdare precis. Beställde lasange. Tyckte pastaplattorna var försmå, de hade nog glömt ostsåsen=torr, kryddorna var sådär och salladen var ju pizzasallad=(

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Agility

I söndags var det agilitytävling hos Jonas på Hässleholms Hundcenter. Roligt att se alla ekipage & träffa trevliga agilitymännikor. Jag satt som skrivare i sekriteriatet båda klasserna & i alla storlekarna.

Denna bilden är inte från tävlingen, banan stämmer alltså inte=) Hi, lille Viktor är med i bild, sötisen.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Tränat vovvarna

Tränat vovvarna på Hhu. Agility=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Veckan springer iväg, haha.

Igår var vi & tränade i Jonas hall på Hässleholm hundcenter. Diggar den hallen skarpt! Allt känns mycket lättare=)

Här har vi Lim=) Han verkligen älskar att jobba=)! Glömde ta fler kort så Viktor kom med...suck!

 

Frukt till min fruktsallad i helgen=) Mango, stort päron, banan & Jumbo apelsin (apelsinen kostade 15 kr, så den är stor & är säkert supergod).

 

Torsdagens lunch. På jobbet äter jag bara lunch mån-tors. Vi arbetar in fre em & slutar kl 13.15 på fre.

 

Jobbefrukostbröd: Ostfrallor+vanliga frallor i torsdags & ReGi bröd+frallebröd i fredags.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Onsdag

Under hela onsdagen så längtar jag till simningen på kvällen, haha. Skitkul att simma. Jag ska bli snabb, så när jag simmar med vovvarna i sjö & hav i sommar så ska de tycka att matte är snabb & häftig=)

Idag så har det varit som vanligt. Gått med vovvarna, cyklat 1 mil & simmat massor på simträningen. Har inte tränat hundarna idag, men vi har haft lite massagepyssel & babblat massa (pussats & skojat liksom=).

På simningen så var Malin borta idag oxå. Hon har fått en skada=( Krya på dig gumman, stackars!!!♥ Vi hade en annan tjej, har tyvärr glömt namnet. Men mycket duktig!! Alla tjejerna har sina styrkor och vi blir lyxigt bortskämda med massor med träning=)

Jag fick hjälp att få iordning på mina glasögon. Tips om att spänna dem hårdare & det blev perfekt. Tack! Sen har jag flätor utaför simmössan. En stor hårknut under får mössan att kasa jättedumt, haha. Ja, jag provar mig fram. Men detta var nog bäst....

Idag har vi träna mycket på frisimningen. Andningen & armarna i många olika varianter av övningar som verkligen hjälpte. Sen vändningar i massor för frisim och sen började vi dykstarta oxå. Jättesuperroligt!!!!!


Jobbefrukostens bröd & min lunch som är wokat oxkött, grönsaker & ris.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Tisdag

En vanlig dag. Promenader, cykling, jobb, slalomträning+framåtsändande-träning & en pytte-jogg-runda i kvarteret (slirigt) med vovvarna.

Tankar.....Hi=)
Mitt absoluta huvudintresse är mina vovvar!!!! Men för att vara en bra matte & snabb på tävlingarna så måste jag vara iform, min egen fysik oxå & inte bara vovvarna=) Oh, jag älskar godis!!! Fast jag kämpar på...Mest med promenader, lite löpning, en del badminton, nu simning oxå + cykling/spinning och i perioder så är jag bättre med maten (hahaha). Vill ju göra ett lite amatörtriathlon, men bara för att det är kul att tävla.

Mina hundar springer ju en del på promenaderna, så jag tänkte att kanske 5km några gånger i veckan på ett löpband på väg hem från jobbet bara skulle sabba en ½ halvtimme då & då från min tid från vovvarna. Det är ju en lösning nu när det är svårare att springa ute.

Jag har sett stretchpass & corepass oxå som jag skulle vilja gå på. De är inte heller så långa, men ändå effektiva. Då skulle jag kunna göra allt annat som jag vill med vovvarna samma dygn=) Och ibland skulle det vara kul att prova något spännande pass=)

Har kollat på tre gym här i stan. Alla har för & nackdelar. Jag funderar=)

# Detta gym kan jag träna på när jag vill, de har alla gruppträningar som jag diggar utom spinningen. De har 7 st löpband (vilket är bra). Bra pris utan bindningstid. Ganska bra lokaler och jag cyklar förbi där på vägen hem & har nära dit hemifrån.

# Detta gymmet har toppfräscha lokaler, inspirerande personal och många andra saker/företag runt om som samarbetar för ett välmående/välbefinnande. Inte lika bra gruppträningstider för mig, hälften så många löpband, gymmet ligger åt fel håll i stan och är dyrt (dubbelt så dyrt i både klippkort & autogirokort+lång bindningstid).

#Detta gymmet är gammalt och de i receptionen ser ut att frysa massor varenda gång man öppnar ytterdörren och inte särskillt inspirerande ställe. Bindningstid men med överkomligt pris (nästan lika billigt som första) och de har även överkomligt 10-kort. Endast ett löpband och sådär gruppträningsschema. Lika nära som första gymmet. Men de har spinning med en bra instruktör=)

Mmmmm.....

Jobbefrukosten

 

Lunchen, rester från frysen.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Frukost

Jobbefrukostens bullar.....

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Allergi

I ett par dagar har Lim fnattat sig lite. Det enda som förändrats i hans kost är ju den där burkmaten som de fick smaska lite på i helgen. Han reagerar likadant på Frolic.

Annars tål han det som han brukar få....=) som grisöron, morötter, leversnittar, kött, korv, tuggben, hundkex....& ibland sistan på det jag äter=)

Usch, det är en stor (anabola schäfer) som till vardags passerar här vid kl 06.15. Den aggresivskäller alltid MASSOR och gör sig jättestor. Som skönt är så brukar jag ju vara ute tidigare med mina hundar, så vi slipper idioten. Har lust & säga att hon ska sätta munkavel på sin hund.

Viktor bryr sig inte alls. Han ställer sig hos mig eller går nära mig bara. Lim blir spänd och muttrar något konstigt när den passerat, haha.

Hahahahaha, på tal om hundmöte, hahahaha. Vi möter en väluppfostrad labbehane en del. Den går alltid fint vid sin matte, men den kan ju ha lite höga signaler ändå. Men ingen säger något verbalt. Lite komiskt häromdagen när vi möttes ganska rakt framifrån på en cykelbana. Viktor bara trippar på som vanligt, men Lim gjord en knasig överslagshandling, hahahaha. De var helt tysta, han gjorde en volt upp i höjd med min axel som en delfin i vatten. Han drog inte i kopplet och när han landade så bara trippade han vidare. Labbeägaren sa att det var en fin konst, hahaha. Det blev nog förmycket för honom att mötas så onarturligt (smalväg, rakt emot varandra), så han var tvungen att släppa på spänningen=)

Älskar mina vovvar!!!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Agility

Jag & Vovvarna var i hangaret & tränade idag. Inte så kallt idag, skönt! Träningen gick bra, körde mest kontaktfält, slalom & framåt med däcket i=) Jag & vovvarna har bara 2km till hangaret på Hhu.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Blåbärspaj

Gjorde blåbärspaj med vaniljsås & körde ner & bjöd mina föräldrar=) Hundarna sa att de oxå ville ha något gott=)

Lite korv på foderkulorna & liite köttig burkmat som efterrätt=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Fredag

En bra fredag! Hundarna på morgonen (gick 5km), jobbat & hundarna igen. Vi har var ute och gick 1½ timme efter jobbet så att de fick rusa av sig mycket av sin energi. Sen har vi tränat i Jonas inomhushall. Toppenskönt och kul träning=))! Diggar hans hall!!! Den ligger 8.6km från mig, fint underlag med konstgräs som ligger över en sviktande matta & behaglig värme (inomhus ju, haha). Nu blir det slappande framför The voice som börjar snart=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Torsdag

Spinnat 1h för bästaste Marlen. Alltid peppande & full av energi!

 

Gått 12 km med vovvarna & cyklat 6km sammanlagt, till&från jobbet .

 

Jobbefrukosten=) Frallisar & ReGi bröd....

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Onsdag

Simtränat på min simteknikkurs. Jätteskoj!!! Idag hade vi Meral som tränare. Mycket simning blev det=) Vi tränade upp med magen på ryggsim. Vrida mer på överkroppen i både crawl & ryggsim och det gav mig mer flyt att andas, haha. Vi tränade även ben med platta, riktiga fotbolls-sparkar-simben. Och bröstsim med längre flyt med armarna fram innan vi tog nya tag, typ räkna till tre.

På bilden: jag t.h., Christoffer t.v. (en i gruppen som satsar på järnmannen).

 

Gått 12km med hundarna & cyklat 1mil själv under dagen sammanlagt.

 

Jacka på inomhus, lite frusen nuförtiden. Blir nog ofta för sval, därför.

 

Biffgryta till lunch.

 

Frallisar & ReGi bröd till jobbefrukosten=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Frost på nosen=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Lite mat

Jag & hundarna hade en granne/kompis över hos oss ikväll på lite mat & film.

Lite vin medans jag bakade & lagade maten........=)

 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Film

Bra film!!! Hyrde den på hemmakväll. Jag kom med trean till kassan, men det fanns ju två tidigare filmer som jag inte visste om. Super snälla tjejen (Jannis ljusa syster på HK=)) undrade om jag sett de andra två=) Så hon hämtade ettan till mig. Sååå snällt!

Glad, nu har jag två bra filmer till att hyra!!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Lugn fredag=)

Lugn fredag. Några timmar på jobbet (vi jobbar alltid in under veckan & slutar kl13.15 på fre), mys & agilityträning + promenader med vovvarna, The voice på TV4 & jordnötsbågar under kvällen=) Ungefär så....

Slalomingångar & framåtsändande.... Snyggt ritat i paint, haha.

 

Suddig bild där en vovve blundar & en tittar bort, hahahahaha. Bra va´??!=)

 

Shit, hur kunde de välja mellan dessa.......Saga i långa håret vann denna omgången...
Se klippet här!


Nya, har aldrig provat dem=) Goda!


Brödet till jobbet-frukosten


Ibland så slår Lim knut på sig själv liksom, tycker att han är så söt=)!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Torsdag

Hyy, så kallt det är idag. Jag & vovarna sprang en liten runda på asfalt i kvarteret nu ikväll. Hundarna sprang på och det var inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara, haha. Lite kallt att andas....& framsidan på låren tyckte att det var kallt fast att jag hade underställ med löparbrallorna ovanpå...... Annars har det varit jobb, jag har cyklat + promenader & nu sprungit. Tränat lite slalomingångar inomhus, ska bada nu & sen titta på Biggest looser=)

Dinkel & Chia bullar till jobbefrukosten=)

 

Dagens lunch...ärtsoppa & pannkakor

 

Hiiii, varmchoklad & ostbågar.

Lite eftermiddagsmys när man kämpar på med ordrarna på jobbet=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Onsdag

Idag har vi tränat lite lydnad, bara följsamhet, jag & vovvarna. Gosat & promenerat och jag har ju jobbat som vanligt + simmat på min crawlkurs nu ikväll.

Oh, idag gick det myyyycket bättre på simningen. Jag är rätt kass på tekniken, haha. Men förra gången så funderade jag på om jag skulle kunna få till det alls, fniss. Men ikväll lärde jag mig att vända under vattnet & skjuta ifrån i slutet av varje längd. Tyckte även att jag hade lite bättre flow & jag vickade bättre på höfterna i bensparkarna=)

Har bokat 6 timmar även i Mars i inomhushallen. Måste ju vara iform till Gotlanddebuten=)

HÄSSLEHOLMS HUNDCENTER

 

Malin, simtränaren. Hon är duktig!!

 

Provade med näsklämma idag. Den bara släppte, men jag lärde mig ändå av att ha haft den på.

Liksom lärde mig att knäppa av.....ja, det blev faktiskt bra=)

 

Tekakor till frukosten på jobbet.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0