Rolig vecka

Idag, lördag, så tränade jag lite brukslydnad med Viktor & agility med Lim. Och sen var vi på spårkursen, vilket härligt gäng!!! Jättebra instruktör & trevliga hundar=)!! Tack för idag!! Viktor var jätteduktig! Han slog lite i första spåret, men i andra var det nästan borta, fast då gick han lite högre med nosen, hahaha. Först var vi i skogen och sen på ett fält. Vi har inte spårat på ett tag, så jag är nöjd.

När vi tog spåret i skogen så missade jag kanten när jag hoppade över ett dike som var i det utlagda spåret. Jag sjönk nästan enda upp till häcken, fick tag i ett träd som låg över diket & hävde mig upp. Det sa bara slurp när jag hamnade i diket, gick skitsnabbt. När jag kom upp så fortsatte Viktor bara att spåra, precis som om han är van vid att matte sinkar honom i diken utan botten, haha. Mina jeans, strumpor & vandrarkängor var dygnsura & det lät glupp glupp från kängorna sen hahaha. Men jag tog av strumporna/kängorna sen & bytte till torra gympadojjor=)

I spårgruppen har vi en schäfer, två labradorer, en springerspaniel, en rottis och jag med min terv. Instruktören har en schäfer & en bordercollie/beagelblandning & har snart en schäfervalp oxå. Trevliga vovvar alla!!

 

Trötta vovvar=)


fredagen så tränade jag lydnad med Viktor & agility med Lim.

Viktor har fått en ny kampleksak i jute=)


Torsdagen så röntgades Viktors armbågar & höftleder på Vesslarps veterinärklinik. De sa att det såg jättebra ut=) Håller tummarna!!


I onsdags så var vi på vår tävlingslydnadskurs. Jätteskoj!!

I tisdags var det ju agilitykurs 4. Vi tränade box, bakombyten, kontaktfält & slalom. Viktor som sprang en halvtimme med Lim i ett grustag precis innan kursen, var lagom pigg=) Perfekt!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Humlespunk

O vad spännande med röntgen, hoppas resultatet blir bra! :)

2012-04-29 @ 10:53:24
URL: http://humlespunk.wordpress.com
Postat av: Maria Andersson

Hej!

Sitter och har lite rast på jobbet och tassar runt på sidan. Spännande läsning om kurser, mh, röntgen m.m GRATTIS till känd mental status och 1:a på skott, kul.Vi håller tummarna för röntgen resultatet oxå :-)

Ha det så bra.Mvh Maria & Ravin

2012-04-29 @ 15:57:07
URL: http://www.hundarna.dinstudio.se
Postat av: Heidi

Hej!

Hoppas allt är bra med dig och grabbarna!

Va flitiga ni är med alla kurser och tävlingar. Aska har just börjat löpa så vi får vila från tävlingar några veckor nu. Vi får träna hårt istället. Fast ingen agility än på ett tag för oss!

Kramar från oss

2012-04-29 @ 17:35:22
URL: http://madebyheddan.blogg.se/
Postat av: Petra Lindroos

Oj, vad du hinner med. Dino har haft en skit helg då han fått ligga i bilen mycket i ett garage och Per och jag har sprungit ner lite då och då för att gå med honom. Men vad gör man? Idag har han fått sträcka ut och sprungit, lekt och myst massor med matte. Han var så pussig när vi kom hem. Kramis

2012-04-29 @ 19:55:24
URL: http://enfamiljmångaviljor.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0