Kurskväll i agility

Det var bra tänkt med att vi hade en bana och två fria kombinationer + en balanshinderkombination. Då kunde man hålla igång hela tiden om man ville. Intruktörerna stod, en vid banan & en vid ena balanskombinationen. Vi fick nr ordning till banan och storleksordning till kombinationerna.

Fast det var rätt rörigt. Nummer- & storleksordningarna hölls inte.....och när jag tillslut fick köra balanskombinationen. Då började de andra bära in hinder och gick igenom min kombination med massa hinder när jag körde den för instruktören=( Ja, de plockade ner min kombination oxå när jag precis bara hunnit springa en gång=(

Fast jag är glad för många saker under kvällen oxå!!

# Viktor gjorde några bra slalomingångar som jag är överlycklig över.
# Han verkar tycka det är kul att köra två av/två på vid kontaktfälten. Inget som alls är befäst, vi har precis börjat.
# Jag fick några jättebra tips på banan. Det bästa var nog låg & hög arm.
# Vi fick besked om friskvård. Jippi! Hoppas hon kommer, fysioterapeuten jag lyssnade på för ett tag sen på Hhu=)
# Tycker Viktor klarade all störning jättebra. En gång var han nyfiken på en hund, men den hade varit nyfiken på Viktor innan under kvällen så den var nog extra spännande.
# Vi fick en rolig läxa, ja två läxor. Men den ena var jätterolig!! Plocka ut massor med kombinationssätt att springa i en box.

Imorgon ska jag träna hundarna med en box & slalomingångar. På torsdag blir det fart & fram (mest med Lim) + slalom. Fredag är det mycket träning för Jonas, speciellt med Lim. Och på lördag ska jag springa två olika banor med dem. Söndag är det tävling i Kalmar för oss. Längtar!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0