Agilitykurs

Idag var mina vovvar laddade. Suck! Jag fyllde år igår så jag tränade förlite. Lim spände sig och Viktor var jääääätepigg & busig på träningen, suuuuck!!!!

Kursen var riktigt bra upplagd och allt flöt på. Två roliga kombinationer + en slalomhörna. Staketträning på ena kombinationen med 13 hinder och blindbyte på andra med 9 hinder. Fick många bra tips på båda kombinationerna.

Det gäller bara att sortera ut vad som passar mig & vovvarna eftersom det blivit att jag tränar för några olika just nu. Men jag snappar ut saker & gör det till mitt liksom=)

Något som är bra med att träna i grupp, det är all miljöträning. Det har jag saknat det lite under hösten & vintern. Jag hade ju valt någon kurs till hösten, men det var urdåliga instruktörer upptäckte jag vid första tillfället på ena kursen. Så jag valde att inte gå & tränade själv istället.

Men nu har jag bra med träning. Som agilitykursen på tisdagar, tävlingslydnadskursen på onsdagar, spårkursen som snart börjar på helgerna och Jonas (Hässleholms hundcenter) för privat agilityträning. Håller span på Annica Aller oxå=)

Lyckliga jag & vovvarna!=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0