Agility

Det är så kul kul med agility!!!! Jag & vovvarna älskar det!

Denna veckan, mån-fre, har jag tränat 4 gånger. 2 gånger med Heidi (kul med sällskap), 1 gång i samband med inträdesprovet och sen 1 gång själv.

Viktor har burit sig busigt åt denna veckan, suck. För efter Gotland så var jag helt trött & jätteförkyld i några dagar. Och efter det så har han varit knäpp=( Eller fick han "men" av mentalbeskrivningen som gjordes i helgen, haha. Uppspelt när vi tränar & drar i kopplet på promenaderna (typ jobbig på det viset) och idag tog han priset. Han bet av ett koppel när han stod uppbunden (och skällde till & från, hatar det, något han börjat med), eller han bet av det 3 gånger. Men jag satte tillbaka honom, knöt samman kopplet och han fick stå & vänta minsann. Tror faktiskt att han förstod tillslut. Tror att jag pussat på honom förmycket under hans uppväxt, får nog ha lite fler regler för honom så han inte blir en gangster. Lim tröttnar ju oxå på honom...... Han har väl en hormonrusning i kroppen oxå, han är nu 20 månader.

Jag tyckte att banan idag var jätterolig!! Lim vill ju väldigt gärna göra rätt och han har ju gått veckovis med tratt, så vi ligger efter i träningen. Men han är superrolig att arbeta med. Han är väldigt fokuserad & arbetsinriktad. Han kommer nog att bli snabb när vi får lite flyt. Om jag hinner med vill säga, jag mitt godismonster.

Handlingen vid/efter 16, 17 & 18 var jag klumpig & hopplös, haha.

Inget flyt alls liksom=( Mmm, det måste ju lösas, haha.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Petra Lindroos

Ha ha Viktor är för rolig. När Dino gjort MH hade han lite svårt att möte kvinnor med liknande burka. Han visade tidigt att han tyckte de var lite obehagliga, det satt i någon månad kommer jag ihåg. Jag tror att det kan vara en mognadsprocess och det han varit med om. Ha en fortsatt fin påsk vännen. Kramis

2012-04-07 @ 22:12:20
URL: http://enfamiljmångaviljor.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0