Fredag

Alltid hundarna först ju, all fritid så är det mina prinsar som gäller. Men sen köpte jag bullar på väg till jobbet och började kl 06.15. Har så mycket nu på mitt arbete=)

Egentligen så har vi arbetat in fredagar så vi slutar kl13.15. En arbetsdag på 5 + 1/2 h. Fast igår så arbetade jag 10 +1/2 h=)

Älskar mitt jobb=)!!

Sen var det full rulle hela dagen. Ha, det var komiskt igår faktiskt. Satt ju kvar med en sändning som skulle iväg och sen så körde postlastbilen förtidigt ifrån oss (den har bestämda tider), så jag fick ringa tillbaka den, haha.

Hundarna och jag tränade lite lydnad, de fick även springa av sig lite..... Sen körde vi & matade ankorna i Hässleholms hembyggdspark. Brödet som blir kvar på frukostarna (det som ligger & blir gammalt) på jobbet följer med mig hem så att jag kan mata änder med det=) Har förstås pratat med VD:n om det, haha. Var nog en komisk fråga, fniss.

Viktor sitter snällt & väntar för att se om han oxå får en brödbit. Men Lim blir lite knäpp. Han tror att jag leker med ankorna. Typ kastar boll. Han är knäpp, hahaha. Han hade något konstigt läte, haha. Annars låter han ju inte så mycket faktiskt. Så han fick sitta fast i en lyktstolpe (så jag slapp säga till honom att ligga & vara tyst), hahaha, medans Viktor & jag matade änderna alldeles bredvid (men Lim var ju med ändå, fast uppbunden).

Där var rätt många hundar som passerade och som lät otrevligt när de passerade. Tråkigt!!!! Viktor bryr sig inte alls, bara han är med mig. Jag såg att Lim blängde på en knäppis, hi. Det hade jag oxå gjort om en människa ballade ur sådär, hahaha.

Sen blev det pizza & film. Jag var så trött att jag inte orkade köpa fredagsgodis, haha. Och då är jag trött=) Men pizzan var nog den godaste jag någonsin ätit eller iallafall den godaste på länge. Hämtade en Shish kebab på Valentino i stan. Mild sås som var medelstark i smaken. Mums!!!!

Det passerade en häst på grusvägen bredvid här, så jag la hundarna. Man ser ju vem som är intresserad. Lim har vallblicken i ögonen, haha.


Viktor kollar in när ankorna får sin mat=)


Lim ligger & låter konstigt, hahahahaha!!!=)Fröken trötter=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0