Tisdag

Det har varit en bra dag=) det kom en jättesöt kise på 13 v till jobbet idag, haha. Den låg i min famn & gosade. Vilket litet pyre=)

Mitt stora äpple räckte som fika hela dagen, haha.

Jag har startat upp 26 st arbetsordrar & sen är det ju massa annat på jobbet med ju. Men det är skönt när man får undan på receptionsdisken=)

Ja, vi gick ju vår timmesrunda imorse, jag & hundarna=) och då fick jag en idé om att slingan på HLM-gården kunde ha tänt sin elljusslinga vid kl04.30, så hade vi ju kunnat gå där istället för typ på upplysta cykelbanor. Jag tycker att mörkret är sååå kompakt i skogen nu vid den tiden på dygnet. Han jag pratade med på kommunen skulle kolla tiderna & vi skulle höras igen under dagen. Men han svarade inte sen=( Får kolla imorgon!

Nu på kvällen när jag & hundarna skulle gå vår långa kvällspromenad så åkte vi till Vedema. Men det var en lite tråkig promenad för mig. Hundarna tyckte nog att det var toppen, men jag tyckte att skogen var tung, ruggig, mörk, svinhal till underlag (blöt hårdpackad barrskogsmark) och mörk mörk läskig sjö. Tom den porlande bäcken var troll likt mörk & usch....hahahahaha. Ja, en deprimerande skog i skymning & i regningt väder=(

Blir bättre imorgon någon annanstans=)!!!


♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Heidi

Duktig du är med promenaderna och att du vågar gå i mörkret, det hade inte jag gjort! Tur du har hundarna;)

2011-10-11 @ 22:09:56
URL: http://madebyheddan.blogg.se/
Postat av: suzan-lottar ut 3 sportbhar på bloggen!

Visst bodde du i skåne? jag är nyinflyttad till lund =)

2011-10-12 @ 18:59:25
URL: http://www.ettdussinpannor.blogspot.com
Postat av: Petra L

Jag tycker att du är tuff som är ute och går i mörkret. Jag kan tycka att det kryper inpå mig när det är mörkt i skogen. Blir det spinning nästa vecka tror du? Hoppas du kommer hit snart så jag kan gå och cykla med dig. Kramis

2011-10-12 @ 19:06:40
URL: http://plindroos.blogg.se/index.html
Postat av: Syrran

Duktig mörkerfotograf.Borde skaffa dig överfallslarm när du går i mörkret och lite pepparspray.Ena dottern var ute och gick morgonrundan med sin vovve i stan och mötte på en pundare tidigt på morgonen när det var mörkt!Läskigt.

2011-10-17 @ 14:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0