Tisdag

Idag har vi sprungit, jag & hundarna. Vi tog slingan på 5.5km. Oh, det började ösregna, iiiii. Ja, sen satte sig Viktor & bajade mitt i spåret precis i början av slingan och mina rosa bajspåsar hade jag i jackan som låg i bilen, givetvis. Så jag tog en pinne & lobbade in bajshögen i skogen, haha. Undertiden så ställde sig en kille ganska nära oss & stretchade mot en stolpe. Han sa ganska omgående: ring ambulans! Jag bara: hm va, ringa ambulans. Men han menade bara att han var trött, haha. Ja, jag funderade bara på skithögen så att den försvann så fort som möjligt, hahahaha.

Vidare när vi sprungit 500m skulle vi passera en tjej som hade tre hundar (2 bordercollie & en grå spetsaktig sak) lösa, suck. De var över hela spåret, det fungerar ju inte. Hon upptäckte oss eller iallafall hennes hundar. Så hon tog dem till sidan och det var ju bra...fast när jag sprungit om dem & avståndet var ca 500 meter. Ja då kom ju givetvis den gråa hunden efter oss. Inget bråk eller så mellan hundarna, men vi kom ju inte vidare nästan. Den sprang ju & hoppade runt oss/på oss och skulle umgås. Och ägaren syntes inte alls till, fast jag visste ju att hon borde var ovan backarna & alla kröken.

Det tog en faslig tid att bli av med gråhunden. Ösregn, mörkt & en knäpp hund efter sig...fniss=)

Jag bad en mötande löpare säga till hundtjejen att hon skulle rappa på & hämta sin hund. Jag fick höra sen att hon hade fräst åt den hjälpsamma löparen, suck.

Jag är faktiskt nöjd med mig själv & min träning idag som har gått med hundarna som vanligt på morgonen etc + sprungit nu=) Kände mig lite mör i kroppen av spinningpasset igår. Känner träningsvärk i magen, in under revbenen fram och hela ryggen från svanken upp till latsarna. Helt jämt mörbultad, haha. Men inget i benen, haha. Men kroppen balanserar ju. Ingen tyngd mot styret, utan använd kroppen....upp & ner, längre fram & längre bak......ja så som spinning går till, hahaha. Så idag har jag använt mitt ryggstöd på stolen i receptionen. Vem skulle annars stötta upp min trötta bål, haha. Nu skojade jag lite, fniss.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Petra L

Fattar inte hur hon kan bli arg när en snäll medmänniska uppmanar henna att hålla koll på sina hundar. Han som skulle ha hjälp med ambulansen, va han snygg? hi, hi. Kramis

2011-10-19 @ 10:25:50
URL: http://plindroos.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0