Tandis & besiktning

I onsdags så var det lite pirr i magen. Först kl 07.10 så var det besiktning på bilen. Gick bra, h.sida handbroms ska ses över. Killen på bilbesiktningen i Hässleholm var snäll, trevlig & duktig (& snygg)!

Kl 9.00 var jag hos tandis. Bytat tandläkare, var typ 2 månaders väntetid på folktandvården. Denna nya tandis (ny för mig) var toppen! Mjuk & behaglig...fast jag har fått massa blåser i munnen efter besöket. Antingen är det skav av redskapen eller så är det bara en tillfällighet att jag fick förkylningsblåser i munnen precis efter. Pissirriterande är de iallafall=( Ska kanske köpa aftexgel om det inte går över!!


Köpte flour & nya tandborstar. Fick en påse halstab av apoteket, gulligt=) DocMorris i stan (trevlig personal), där när jag går till Kicks som ligger bredvid (Kicks i Hässleholm=) Och där.......

 

...är jag ungefär 1ggr/mån. De stoppar oxå ner något i påsen (ofta iallafall, supergulligt). Denna gången fick jag nagellack fr Make up Stor + ögonskugga (de säljer även deras produkter nu). Jag tycker om den butiken, såå go personal.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0