Avmaskning


Idag så avmaskar jag båda mina vovvar. Valde Milbemax. Tog beslutet om två tab var. Skulle enligt tabellen klara sig på en var kanske, men om man ger för lite så kan masken bli resistent. Sen ska man ju inte ge förmycket heller. Men de är precis på gränsen av ramarna för antalet.

Jag brukar ge Axilur, men man ska väl variera sig. Sen så är ju Milbemaxen smidig. Tar alla stadier omgående. Axiluren tar inte äggen & den ger man i tre dagar + att antalet tabletter per kilo är större. Och så måste man ju avmaska igen innan de där äggen är fullvuxna & kan producera ägg, alltså innan masken är 21 dagar.

Jag köpte två askar. Kan ju vara bra att ha en i reserv hemma.♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Tisdag

Idag har jag fått upp listerna på plats inomhus vid de nya fönstrena. Här var några killar. Nu är det bara fönsterbläck etc utvändigt.

Idag har jag gått med vovvarna som vanligt och sprungit 5km. Efter det så var jag på Hhu och tränade agility. Skitskoj!!

Nu ska jag dyka i badet=)

Agilityträning efterlöpturen på 5 km. De ser lite arbetade & trötta ut. Gött=)!

 

Haha, de bara står där=)

 

Mina söta prinsar!! Jag älskar dem!!

 

 

Tiden ser ju skrämande illa ut, haha. Men hundarna stannar & bajar flera gånger ex och idag så fastnade Lims koppel i en stor gren när vi höll till sidan vid möte. Om jag tar i så brukar tiden ligga på 27 min. Men idag hade den nog legat på 31 min (tog det lugnt för jag var såå förkyld förra veckan) om inte hundarna av olika anledning stannade upp.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Skojsig måndag=)!

Ja, idag känns det som gårdagen var skojsig. Hade glömt den dumma bilmekanikern. Lustig människa. Skrek i telefonen för att jag inte tyckte som honom. Dessutom så skitade han ner ett av framsätena & det luktar äcklig cigg (inbillar jag mig). Dyrare än vad han sa från början blev han oxå. Men min fina kompis bilen verkar glad & nöjd iallafall=)

Men sen blev kvällen super och med massa träning!!! Lycklig!

Först vår morgon promenad och sen jobbet.
Efter jobbet så blev det slingan (sammanlagt där 5km), sen tränade vi agility i hangaren i trekvart. Underlaget blev super, tycker jag. Något extra skoj! Idag visade Lim verkligen fram"fötterna"tassarna på träningen. Underbart! Tänk om jag har två tävlingshundar=)
Och vidare körde vi till en timmes badminton med tjejerna på jobbet, spelade på Qpoolen. Riktigt roligt med badminton!!

Hi, skoj med run keeper. Damen snackar ju med en, haha. Men hon blev sur denna gången, fniss. Sa: activitet stop. Så knappt en kilometer in på slingan så dog runkeeper, typ. Tror att hon blev irriterad när hundarna stannade & bajade.... Men ändå mer korrekt karta än igår när det stormade & vi provade runkeepern för första gången=) Då visade hon att vi gått tio meter rakt ut i gatan bara....hi


Oh, nu fungerar den, haha. Eller jag vet hur damen vill ha det, hahahaha. Eller som Marlen säger: tanten.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
1:a advent

Mysfaktorn är hög=) Tända ljus, adventsfint i fönstrena och busväder ute. Blir extra mysigt inne, när det stormar & regnar ute. Då får man inte lika dåligt samvete för att man är inne, haha.

Jag & hundarna har fått lite gjort idag, men det tråkigaste var nog att bära ner 8st däck på fälg till bilen. Jag tog visserligen dem två & två, så det blev ju bara fyra vändor. Men ändå.... Den ena buren åkte ut ur bilen...ja, det är ju liksom lite knökigt, haha.

Min & vovvarnas adventsljusstake 2011. Valde jordnära färger i år.

 

Kul att se tillbaka på bilderna på bloggen. Vid denna tiden 2010, så hade vi snö.

 

Adventsljusstaken 2010.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Bok

Nu ska jag läsa Liza Marklunds senaste bok. Du gamla, du fria. Spännande!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Fixardag

Jag & vovvarna var på fixardag på Hhu idag. Nytt underlag in i hangaren och hinder som flyttades (hinder både inne & ute). Det bjöds på grillad korv med potatissallad & grönsallad. Nytt grusunderlag in, spånet slopades. Det var någon som var rädd att spånet skulle ge flisstickor i hundarnas tassar.

Bild på Cinze (min älskade saknade prins) som hoppar Hhu gamla däck=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Tidning

Brukshunden har dimpt ner i brevlådan. Ska bli kul läsning=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Helg

Nu är det helg=) Mysigt!

Denna veckan har jag inte tränat lika mycket. Jag har varit förkyld. Mycket ont i halsen, snytit grönt (örk) & haft lite ont i kroppen + lite trött. Men absolut kunnat jobba på fint och kunnat gå med på vovvarnas & mina långpromenader 2x1 timme varje dag (ja, + deras toarunder oxå).

Nu jag känner att jag mår bättre. Igårkväll på kvällstoarundan så kändes benen glada & spralliga igen, hahahahahaha. Så på måndag kör jag på som vanligt igen med vår träning!!!

Ikväll körde jag förbi mina föräldrar med kaka till deras kvällskaffe vid 20-tiden. Två jättemysiga timmar i deras kök=)

Chokladmuffins & Biskvi med nogatkräm.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Tisdag

Idag har jag bara gått 2x1 timmes promenaderna (ja, toarunder & lite slalomträning oxå), men jag har inte sprungit idag. Benen ville verkligen, hjärtat oxå=kommit in i träningsrutinerna. Fast jag har vaknat några dagar med ont i halsen (det går över under dagen) och snyter mig en del. Känner mig egentligen inte alls förkyld, fast jag tänkte att om jag springer så blir jag nog det. Kändes så när jag andades djupt liksom, haha. Hmm, bra beslut, jag var faktiskt rätt trött under spinningpasst igår.

Så jag hade en del extra tid över. Det blev ett längre bubbelbad och vovvarna & jag kollade på Halv åtta hos mig + läste lite. Sånt behövs oxå ibland=))

Pysslat lite på jobbet. Jag har 2 st sådana här "glasskålar" med ljus på receptionen. Sen har jag satt 3 st på vårt ganska långa matsalsbord (ca 22 platser). Glasskålarna fanns i huset, men lite förbrukningsvaror blev det. Ljusen var ganska billiga (18 cm höga/29 kr), mossan är flamsäker (5stx16kr) och sen lite svamp (4 knippe x 10kr). Till alla 5 arrengemang, så kostade det ca 265 kr. Tycker att det är jättegulligt av cheferna att vi får ha lite mys i mörkret=) Tack!!

 

Ett fikafat på jobbet till en kundfika. Lite rött papper på chokladen är ju OK nu i dessa tider=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Full fart framåt=)!

Förra veckans träning fullföljdes och det är sååå skoj!! Just nu är löpningen & agilityn roligast + promenaderna när man går på grusväg (som sagt, tycker om ljudet av grusknaster under skorna=))

Helgen har gått även den i träningens tecken, men mer hundinriktad. I like=)!!

Jag har börjat slå på TV:n igen. Ett tag så orkade jag inte titta helt enkelt. Men nu har jag vant mig vid all träning och har kommit på var tidstjuvarna är, så nu rullar det på lite snabbare liksom=) På bilden t.v. är mitt rosa planeringsblock, kalendern & dagens Metro.

Bla så tittade jag på TV4 frukost bord där Liza Marklund var med. Hon har ju släppt en ny bok, den ska läsas=) Och så slängde jag ett öga på Idol & Så mycket bätte. Det sistnämda är riktigt bra, hi.

Något som jag håller på att se över är mina helger. Tycker att jag inte är tillräckligt effektiv. Hmmm, även om jag bockar av lite på min To-do lista, så blir det en hel del "såsande" och mycket gosande med mina vovvar, hahaha. Gosa med vovvarna är ju kvalitetstid, men när jag inte har så mycket hålltider, så kan jag liksom softa till det lite (för mycket).

Jaja, glad är jag iallafall. Hi, ibland känner jag hur det bubblar glädje i magen, fniss. Idag på jobbet så kände jag glädjeskutt i magen. Inget särskillt hände, jag bara kände mig glad. Men jag satt där & fick undan mina ordrar & massa annat. Tog en clementin/äpple & mumsade av bara farten, kände mig lite extra glad, hahahahahaha. Åt dessutom Viltskavsgryta till lunch=)
Idag har vovvarna & jag tagit våra 2x1 timmes promenader + att jag spinnande 1 timme ikväll.

Vi har fått lite "sjukdom" i familjen, så tankarna går ju en del åt det såklart (men allt kommer att bli bra, så vill jag tro). Jag tycker att kroppen är väldigt fascinerande!!! Stark & komplex, men oxå samtidigt komplicerad & skör emellanåt.
♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Torsdagen gick i träningens tecken

I torsdags blev det 4 timmars träning sammanlagt=) Och det gör faktiskt nytta, hi. Man får bättre kondis, kroppen blir hårdare och jag har gått ner i vikt (fast det ska ju tränas massor mer...och fler kilo ska förbrännas:0)

Hundarna & jag gick vår 1 timmes promenad på morgonen. Sen efter jobbet på kvällen, så gick jag med vovvarna/tränade dem lite, spinnade 1 h & körde ett pumppass på 1h efter varandra + att jag sen gick igen med vovvarna 1 timme efter det.

Skönt att ha sina älskade gosiga vovvar, hihi. Mysiga & roliga och riktigt bra träningskompisar!!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Tidning

Ibland är det kul med lite inspiration=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Onsdag

Lång dag på onsdagar. Men vi har gått våra 2x1 timme, tränat lite slalom (idag istället för igår) & myst massor, jag & vovvarna. Nu ska vi snart sova=)

Lyckliga jag & lyckliga vovvarna=)!

Hundarna på 5km slingan ikväll. Lite kallt, mörkt & dimmigt=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Tisdag


Långpromenad som vanligt på morgonen, sprungit 5km efter jobbet med vovvarna & sen bakat blåbärsmuffins till mina föräldarar.

Innan löpturen=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Riktigt roligt med badminton!

Jag tyckte att det var riktigt roligt att spela badminton med Lotta & Martina från jobbet idag!!! Man får motion och alla kämpade på!!=) Tyckte att vi var duktiga. Vi missade någon boll ibland, men tyckte ändå att det flöt på...Vi spelade två mot en och roterade efter fem minuter. Så man kämpade själv mot två i 5 min i taget. Gött!!

Jag har gått med vovvarna, en långrunda i morse och en ikväll mellan mitt spinningträningspass & badmintonen. Blev bara 45min mellan mina pass, så kvällstoarundan blev längre sen än vad den brukar. Tycker att hundarna ska ha minst två långa rundor (2x1 timme), några toarundor, lite träning, lite lek + MYCKETgos & pyssel/tuggben varje dag. Minst!!!

Spinningpasset var riktigt toppen! Marlen är bra med sin variation!! Idag var det en låt som var extra jobbig, haha. Det var superbra, men jag kände mig nästan matt någon sekund efter just den låten, haha. Den var att man skulle ha ett rätt högt tempo på tramporna stående växlande jogging (stående lite rätuppstående) och sen falla tillbaka i den vanliga stående, men fortfarande i ganska högt tempo och ändå bra belastning. Typ en intensiv intervall på några minuter, hi. En sammanfattning av passet var nog många tunga sittande backar, snabba medeltunga lååååånga stående backar och lite snabb vs tung låtar oxå.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Ostkakansdag 14/11 2011

Idag är det ostkakansdag=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Veckoplanering


Hmm, hur ser kommande vecka ut? utöver jobbet....& massa, haha=) Ja, komiskt!! Man tänker kanske, ikväll ska jag spinna lite. Men man gör ju massa andra måsten som bara löper på. Disk, tvätt, städning, rå om sin kropp, pyssla med hundarnas päls/klor etc, laga veckans luncher, dona med bilen, underhålla sociala kontakter, hjälpa andra, kolla nyhetsflödet, läsa, handla....ja den listan är ju lång för alla, fniss.


Måndag:
2x1h promenad med vovvarna, spinning 1 h, badminton 1h

Tisdag: 1h promenad med vovvarna, springa 6km med vovvarna, baka hos mamma & pappa, slalomträning med hundarna

Onsdag:
2x1h promenad med vovvarna, jobba ngn extratimme

Torsdag: 2x1h promenad med vovvarna, spinning 1h, pump 1h

Fredag: 1h promenad med vovvarna, jobba ngn extra timme, springa 6km med vovvarna, Slalomträning, Idol+go mat

Lördag:
2x1h promenad med vovvarna, fixa här hemma, träna agility, Så mycket bättre+go mat

Söndag: 1h promenad med vovvarna, springa 6km med vovvarna, agilityträning, slappa hahaha.

Hej Peter!

Jag stavar Veronika med k, men det vet du egentligen=) Fniss!

Ni stod inte och slog lite inne istället eller du tycker inte att det är kul kanske?

Mmm, det har jag också hört, att det kan variera på uppläsarna rätt mycket. Tack för tipset om att provlyssna!!

Nja, jag tycker om att jobba lite extra, så jag tar på mig några timmar. Men jag kan välja själv när de ska tas. Så onsdagar brukar jag gå in lite på kvällen och sen arbetar vi in fredagen så vi kan sluta kl13.15 om vi vill. Så där kan man ju göra några extra timmar om man vill. Annars arbetar jag kl07.45-17 mån-ons, kl07.45-16.30 tors och då kl07.45-13.15. Hur arbetar du?

Har du morgontidning? Ett tag hade jag SvD och Nsk. Men nu läser jag Nsk på jobbet. Skönt att inte få in den i dörren på natten=) Nu har jag ingen tidning.

Vad har du för bil? Jag har en Volvo 855. Den är ganska gammal, men hundarna får bra med plats i den. Kanske bytar sen=)

Jag tycker att det är så mysigt med julen, den närmar sig med stormsteg. Göra lite julgodis, julbak och massa ljus här hemma. Jag tycker inte att jag har någon fin tomte. Ska nog köpa en nu detta året, en mjuk kanske. Har du något som är speciellt inför julen? Hur ska du fira jul? Har funderat, men du har inga syskon, eller? Du skrev om dina föräldrar…men inga syskon. Jag ska fira hos mina föräldrar och min ena bror med familj kommer också att vara där.

Jo, tycker det är lite knepigt med håret när jag spinnar. Inte annars, men jag har ingen bra spinninghårtott=) Men lite långt är kul att ha. Har hört att tjejer klipper av håret i takt med att åldern ökar. Ja, det är lite dyrt med att gå till frisören och långt hår kräver dyrare schampo etc om det ska behålla sin glans. 1300kr betalar jag för klipp + slingor. 500kr för klipp. Jag flyttade tillbaka till Hässleholm igen feb -09. Först klippte jag mig på Lasse Maja (i 2 år kanske), men var aldrig riktigt nöjd. Kändes hastigt & surt liksom. Sen blev jag tipsad om Catta på Hårtotten och började där.

Jag har också tagit det lugnt idag. Förutom några timmar på jobbet, hundpromenaderna och agilityn. Pysslat hemma, läst lite…. Har du tvättmaskin i din lägenhet? Jag måste gå ner i källaren, suck. Vi får inte installera någon i våra lägenheter=(

Har du varit mycket på Gotland? Jag har aldrig varit där. År 2012 vill jag dit. Har läst så många Mari Jungsstedt böcker som utspelar sig på Gotland, så man blir ju nyfiken. Skämtar lite nu. Där är någon hundtävling där också.

Ska ni på något julbord med jobbet? Oh, vet du. Om du vill och vi träffas lite live, utöver gymmet. Ja, jag vet=) skynda långsamt. Men det hade ju varit jättemysigt om vi gick & åt julbord någonstans. Och att du kom hem till mig någon gång & äter typ julfika ngn kväll, julfrukost (hihi)…

Men vi kan ju börja med någon filmkväll/mat eller bio. Om du vill. Fast vi skyndar långsamt, så vi kan ju snacka lite såhär först. Så får vi se hur du klarar hundarna i tanken först (snälla snälla, försök..jag ska göra mitt bästa för att städa). Sa till mina föräldrar att du verkar så gullig och att jag funderar på hur jag ska hålla min atmosfär hundhårsfri, trots att mina hundar är långhåriga. Kanske att de får begränsas lite också (hundarna alltså). Min ena bror och pappa är riktiga pedanter, så innerst inne så förstår de nog hur du tänker. Nu sa jag bara att du inte är hundvan & då inte van vid allt hundarna yr upp. Du ska inte känna dig utlämnad alls. Mina föräldrar är snälla och jag pratar om mycket med dem (men inte allt).

Jo, på jobbet ska vi på julshow. Skulle myyyycket hellre gå på ett klassiskt fint julbord på någon gammal herrgård eller gammalt slott.

Hmm, vi ses kanske på torsdag då. Ska bli kul att se dig. Ställer mig så jag kan spana lite=) Hmm, jag kommer att vara rätt svettig av spinningen, så jag är nog inte så söt då, haha.

Ha det så bra!! Tänker på dig!

Många kramisar från mig till dig

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Agility i dimman=)

Jag & vovvarna har varit & tränat agility. Kallt, frost och dimma.

Bra gick träningen, jag är jättenöjd med båda prinsarna.

Basicträning!!!! Starter, att stanna & sitta kvar helt still!! Tränade svängar och följsamhet + sug på rätt tunnelingång, inkallningar över flera hinder som först stod rakt och sen vinklade (typ följa linjen men hitta språnget) och raka slalomingångar (ex hopp, 4 pinnar slalom, hopp, 4 pinnar slalom....)

Ett språng som från en studsmatta=) en tervueren...Viktor har oxå rätt speciell hoppstil och en himla studs i sprången. Han har kanske oxå några Nimbus, haha. Undrans om det tar längre tid över hindret med den hopptekniken. Tror att Viktor kommer ändra sin lite med träningen nu framåt.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Middag

Mina föräldrar var här på middag ikväll. Jättemysigt!!!!

Mina föräldrar tycker om när jag lägger filé i sås, så jag gjorde en höstgryta.

Grytan: 800g fläskfilé, 5 st Karbanosskorvar, 5 dl grädde + lite redning, 1 lök, 1 stor röd paparika, kött- & grönsaksbuljong, salt & peppar (pyttelite soja för att jämna färgen). Och jag sparade stekskyn till såsen både fr tillagningen av köttet & korven till såsen=)

 

Efterrätten!! Chokladfodue=) Smälte chokladen, värmde skålarna i ugnen och satte dem sen över vars en brännare, där värmen bestod av ett värmeljus (mycket effektivt med ljuset!!!! man får röra om så inte chokladen bränns alt ta av skålen emellanåt, släcka ljuset känns tråkigt=)) Att doppa hade vi Persimon, Banan, Paranötter, marshmellows & Mango. Sen var där även Granatäpple, färska Fikon & Passionsfrukt.

 

Fick en jättefin blomma av mina föräldrar=) Tack!!!

 

Gottebordet=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Lördag.......redan, haha...

Full rulle i veckorna, så tiden går extra fort.

Onsdag & torsdag har varit som vanligt med träningen. Spinnig i torsdags (super bra som vanligt!!) och hundarnas & mina promenader, vi knatar på med våra långpromenader morgon + kväll.

Igår blev vi bjudna av arbetet/cheferna på en gemensam kväll med förfest, bowling & buffé. Tack tack!!! Så igår, fredag, så missade jag min löpträning denna veckan.

Nu idag så går all tiden till vovvarna & ikväll kommer mina föräldrar på middag (farsdagsmiddag hos mig).

Jag på jobbet i veckan.

 

Cheferna/ägarna som är måna om oss. Vill att vi, personal, ska göra saker tillsammans!En av veckans luncher, beställde en soppa fr Farozon.
Gjorde ett avbrott fr min annars stående lunch, kycklingfilén=)
Lite från våra mörka långpromenader=) Mina söta prinsar!! En tanke har slagit mig, haha.
Jag tycker om ljudet av grusvägsknaster under skorna när jag är ute & går med vovvarna.
Liksom gör mig glad & rofylld.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Redan onsdag

Vad dagarna susar iväg......

Förra veckan var nog hård, haha. I lördags var jag helt slut, somnade när jag försökte slappa & läsa lite mellan fix & lugna hundpromenader. Men i söndags var jag pigg & glad igen=) Full rulle. Jobb, tvätt, agility med grannen (skitskoj!!), lång hundpromenad & sprang 5.5km. I måndags så gick jag & vovvarna våra två st timmespromenader + jag spinnade på kvällen för bästa Marlen. Ett riktigt bra pass, bästa på länge (svettigt värre)!!!

Det är min älskade saknade Cinze som är på agilitybilden!!=)

Igår så fick jag muta mig runt löparbanan, haha. Jag ville springa längre än jag brukar och jag fick litet konstigt pirr i magen, haha. Löjligt!! Men så mutade jag mig med att köpa glass på hemvägen, så jag sprang 8 km. Inte särskilt fort, men jag + mina underbara älskade vovvar & mina älsklingsdojjor Nimbusen, malde på=) Det är långt för att vara mig. Har inte sprungit så långt på länge. Kände mig lite stel i höger höft (den jag gjorde något konstigt med på stepup:en för 2 mån sen) när jag steg ur bilen hemma. Men sen blev det bättre. Kanske lite trött i kroppen idag=)

Min muta=) Fast chokladtomten var inte god, så den åkte i papperskorgen & glassen fick mina hundar 3/4 delar av. De hade ju oxå sprungit....eller såg de bara sugna ut, haha.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Sprungit & bowlat=)

I em sprang jag & vovvarna 5km. Skönt att springa när det är ljust=) Sen har jag bowlat med min svägerska Eva. Jätteskoj! Vi åt tacosbuffé & sen bowlade vi. Hon vann såklart. Hon är så bra på all sport!!! Men jag VILL vinna, haha. Fast jag gjorde några strike och några spare=)

Snyggaste bilden på oss ever, hahaha. Men det bjuder vi på, hahaha.

 

Eva!!=) Discoblå belysning....

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Mat

Har ju försökt att hålla mig sundare=) Fast jag fuskade ju ordentligt förra helgen med kakor etc.

Jag har kommit på att med all träning så är det svårt att hålla sig på en kycklingfilé, sallad, ett äpple & fyra skinkknäckemackor per dag + ett par proteindrinkar.

Jag ska föra matdagbok, bara för att jag vill & det skulle vara kul att se var mina fällor ligger & hur maten matchar träningen. Jag går ju ändå 6-7 mil i veckan, springer 1.5 mil och spinnar 2 timmar + att jag arbetar mer än heltid och massa annat som ska göras....träna hundarna, tvätta, städa etc=) MEN jag ska bli smalare & lite tränad/bra kondis, punkt slut=)

Det är gott med fullkornsskinkmacka på jobbets frukost. Frukt under dagen + kycklingfilén med sallad till lunch. Tycker om avokado och det håller jag mig mätt på länge. Valötter, solroskärnor, chashew, pinje & sesam är oxå gott.....men det är så lätt att jag äter förmycket, fniss.

Dagens lunch=)


Frukthögen för några dagar på mitt skrivbord=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
I torsdags

Vi gick våra två timmespromenader och spinnade 1 timme. Jag blir trött, haha, av spinningen. Helt mörbultad i rygg, alltså i musklerna. Nu får jag inte ont upp i revbenen längre, positivt....

Jag har en fjäril i badrummet=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
I onsdags

Igår så var det en lång dag=) Först var jag ute med vovvarna vår timmes promenad. Sen var de med till jobbet ett par timmar, för de satte in nya fönster i lägenheten. Fint!! På fm var jag iväg till tinget och vittnade mot en kille som knivskurit sönder fyra däck för en granne. Han uteblev, vilket var skönt, för han vill man ju helst slippa. Han beter sig ju illa!!

Efter jobbet var jag och gick 5km med underbart fina Aska & gulliga Heidi. Aska ska ha valpar vid jul!! Vilken fin julklapp=) Mina hundar älskade henne såklart!!

Bilden på Aska har jag lånat från HEIDI & ASKAS BLOGG

Efter vår promenad så stack jag & hundarna till jobbet några timmar.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Helt underbart!!!

Nu är det kanske många faktorer som spelar in, haha. Bla så åt jag 3 dl A-fil (utan socker) som mellanmål under dagen, varav 2 dl på em (var så sugen). Kan ju ha givit energi, för jag brukar ju inte äta något där. Ja, kanske ett äpple ibland. Ska ju bli smalis...

Ikväll när jag sprang så kändes allt sååå mycket lättare!!!!!! Jag tror ju att mina nya Nimbus gör allt jobbet, fniss. Jag är ju kär!! De är sååå sköna att springa i. Jag har aldrig haft en sådan känsla i löpningen. Jag sprang automatiskt snabbare, allt var mindre jobbigt och jag var knappt svett (svett för att vara mig, brukar rinna av mig) efter våra 6km. Hållningen kändes kanon, fick massor av syre och underlaget kändes perfekt. Jag liksom sviktade/studsade fram.

Inget skoskav heller och de sitter som gjutna. Jag sprang 1 km i söndags på asfalt & jag har gått lite med dem. Och idag 6 km "grusvägsunderlag". Tog den främre slingan på 2 km x 3. Känns bra nu när det är så mörkt (där är elljusslinga, men ändå mörkt)

Imorse så gick hundarna & jag vår timmes morgonpromenad och nu ikväll så sprang vi 6km. Alltså jag skriver bara träningsmässigt, haha. De är ju oftare på toa än våra längre turer=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0