Tvätt=surt inlägg=(

Ibland undrar man: Hur svårt kan det vara egentligen!!

Jag har ingen tvättmaskin i lägenheten (men det måste jag ordna), utan måste gå ner i källaren för att tvätta. Men det är så tråkigt för ingen städar ordentligt efter sig & de lämnar ofta sin tvätt kvar. Sen gnäller de om tvätten har försvunnit och dessutom så vill inte jag hantera deras tvätt.

Vaktmästaren sa att vi skulle slänga ut den kvarlämnade tvätten på golvet så att hyresgästerna ska lära sig. Suck, vilket system!!

Man tvättar sin tvätt, städar ordentligt efter sig OCH tar med all tvätt med sig upp + sätter upp sig för en ny tvättid.

Ikväll när jag tvättade så var där först en tjej med tvätt överallt när jag kom ner. Jag sa att det får inte upprepas och att hon ska städa efter sig i fortsättningen, men att tvätten fick hänga i stora torkrummet idag. För där är jag inte.

Sen kommer en Kines, de har ALLTID tvätt i tvättstugan. Jag har sagt till dem tusentals gånger. De fattar inte. Nu hade jag hundarna med så att jag skulle få vara ifred, de är rädda för hundarna. Dessutom hade tjejen som hade tvätten på tork, slängt ut alla kvarlämnade kläder så där var inget att hämta.

Sen när jag står och sopar golvet, då bankar det på fönstret. Då blir jag förbannad. Fan, man ser ju inte ut, alldeles mörkt. Ja, då var det en annan som ville ha sin sambos målartröja. Varför lämnar de kvar sin tvätt. Den åkte säkert ut tillsammans med Kinesens tvätt när tjejen med kläder på tork slängde ut dem. Jag sa att hon får vänta tills jag är klar. Jag hade mina hundar med och hon var nog ute med sin pittbull. Och de ska inte umgås.

Vaktmästaren är dålig på att byta sopsäck och rengöra avlopp etc. där oxå. Med andra ord: En kass tvättstuga!=(

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Babs

Historier om tvättstugeproblem finns det många, jag har aldrig varit i en tvättstuga för jag har alltid haft egen maskin.

Kram

2011-03-28 @ 08:26:37
URL: http://blogg.amelia.se/babsblogg/
Postat av: Petra L

Jobbigt! Fattar inte hur folk tänker men det är väl just det de inte gör. De har en förhoppning om att alla andra ska förstå deras behov. Kan och finns det möjlighet så tycker jag att du ska försöka köpa en till din lägenhet. Då slipper du ta hand om alla andras tvätt och städning. Ha en fin dag så hoppas jag att vi snart hörs igen. Kram

2011-03-28 @ 09:50:53
URL: http://plindroos.blogg.se/index.html
Postat av: Kattis

Hu så irriterande! :( Minns från då jag bodde i lägenhet... på ett ställe var det riktigt bra ordning och ordentlig tvättsuga som hölls fräsch... men sen har det bara varit dynga med tvättstugorna i de andra lgh jag bott i. :(Hoppas du kan fixa så du får en egen tvättmaskin... en vardagslyx som är värt mycket! ochd et är du värd! :)Kram!

2011-03-28 @ 14:47:01
URL: http://www.ghedoes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0