Kurs

Idag så gick Viktor och jag ner till brukshundklubben (7 km fram&tillbax), första kursdagen idag. Kul att gå kurs!! Vi har två instruktörer (Marie & Tord) och två hjälpinstruktörer. Toppen!! Jätteduktiga & trevliga alla fyra!

Viktor är yngst med sina 7 månader. Sen var nog de flesta runt 1 år, fast sheltien är 8 månader & berna sennern är ca 10 månader. Jag kanske inte minns alla hundarna. Men där var en svart schäfer, en långhårig schäfer, en berna senner, en sheltie, en groenendalblandning, en friséblandis, en BC blandning, en rottis, en ridgeback, en jakt labbe och min tervueren. Då är vi 11 st med mig & min lille prins Viktor.

Först så var det lite genomgång inne och fika. Sen var vi ute och körde lite avslappningsövningar, inkallning, gå slalom mellan hundarna, gå i ett myller och gå avslappnat runt hela planen med alla hundarna. Vi tränade även slalom mellan benen. Lite mjukstart! Vi blev även fotograferade till klubbens hemsida=)

Jag sa på teorin att jag har som plan att inte låta min hund hälsa på allas hundar för nu är det träning och då är det bara jag som gäller för min hund. Fast visst kan någon misslyckas om de är lösa. Ville säga det så att alla hörde det, för innan jag satte in Viktor i Maries bil (snällt att Viktor fick sitta i hennes bilbur), precis när jag kom ner, så släppte de andra deltagarna bara fram sina hundar. Då fick jag säga stopp. Men det var ju likadant på valpkursen jag gick privat. Där ville alla att deras hundar skulle hälsa huller om buller. Det gjorde en del i denna gruppen med, insnudda koppel i varandra, lite mullrigt prat etc. Men gruppen verkar gullig och det är bra för oss alla att vi går kurs. Kul för vovvarna att det händer lite och alltid snappas det upp något som man vill ta åt sig=)

I det stora hela tycker jag att det gick bra för gruppen. Där var ju några som var ordentligt häftiga & busiga och deras inkallningar var ju riktigt superröriga med jakt etc. Men instruktörerna hjälpte dem och försökte instruera. Jag tyckte att det var kul för jag fick beröm för Viktors och min kontakt=)!!! När vi gick slalom mellan ekipagen så fick jag börja en gång, för att visa hur vi gjorde och hur jag pratade & ordnade för mig & min hunds kontakt=) Marie tyckte att det lät trevligt med mig & Viktor=) Hihi! Fniss!

Jag älskar mina vovvar!!!!!! Det är såååå skoj!!!

Jag längtar till nästa lördag!! Känns som om detta kommer att bli en bra kurs!!

Påväg ner till brukshundklubben.

 

Här står Marie i mitten och instruerar och Tord råkade hamna bakom i bild.

Våra hjälpinstruktörer står till vänster i bild=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Petra

Nu är vi hemma igen! Har uppdaterat mig på din blogg och ser att du trivs på jobbet. Det är ju super att du känner det redan nu verkligen jätte toppen. Vad fin du blev när du klippte dig. Jag ska iväg på onsdag. Vad fin bilden är på dig och Viktor när han kikar på dig som om vad gör du matte?!. Nu kan jag hänga med lite bättre hur du har det. Har saknat dig. kram

2011-03-12 @ 17:19:00
URL: http://plindroos.blogg.se/index.html
Postat av: Anonym

Killarna på dem båtarna är väluppfostrade;) visst dem titta smög upp bakom o "luft klämde" , fota o filma men ingen rörde mig:) sen att dem kom fram o prata va bara trevligt. Dem som ragga avvisa jag med en gång för de e Inge intressant. Klädseln kan tyckas utmanande för en vanlig kväll på krogen men på dessa resor har många tjejer denna utstyrsel. Inge konstigt med andra ord. De kändes bekvämt då, hade de ej gjort en kväll på krogen haha.

2011-03-12 @ 21:25:57
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

När man läser detta längtar man så på att få börja någon kurs igen!Det är så nyttigt på så många sätt!

2011-03-12 @ 22:43:28
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Babs

Å jag kommer ihåg vad kul det var att gå de olika kurserna när jag hade hund.

Kram

2011-03-13 @ 08:14:31
URL: http://blogg.amelia.se/babsblogg/
Postat av: Syrran

Jag vill ocksåååå gå kurs...!

2011-03-14 @ 13:52:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0