Jobbet

Oh, det är så kul på jobbet!!!!=)♥

Idag har vi suttit mycket med ordrar så att jag kommer in i alla procedurer kring det. Jag har börjat göra dem själv med snälla, duktiga & hjälpsamma M bredvid mig. Hon håller på att lära upp mig. Hon har toppenbra tålamod=)!

Det är väldigt mycket super viktigt att det absolut inte blir något fel!!! Det kan bli fruktansvärt dyrt för företaget och det skulle vara jättesorgligt för mig (& ägarna såklart!!). Jag ska bli jätteduktig!!

Jag tycker att detta är ett jobb som verkligen passar mig!! Roligt med alla människor, lite service och massa man kan kontrollera & ha koll på. Jag älskar att tävla med mig själv att jag gör allt bra, snabbt och har koll=), hahaha. Knäppt, fniss!!

Sen när jag blir själv i receptionen så får jag ha det hur jag vill där. Kul!! Jag ska pyssla!! Ha samma färg på alla pärmarna (svarta), foto på mina vovvar......etc. Ändra lite i skåpen=) Fast där egentligen jättefint, fast det är kul att ha det som man själv skapat, hihi.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Petra

Jag tror verkligen att du är som klippt och skuren för din tjänst. Så roligt att se hur du har det och hur du planerar framtiden. Jag har en utmaning på min blogg till dig. Kram

2011-03-14 @ 21:31:23
URL: http://plindroos.blogg.se/index.html
Postat av: Kattis

Men oh, så härligt att du trivs så bra på jobbet! :) Hi hi, jag tycker också om att liksom sätta min prägel på arbetsplatsen. :) Vi är 6 stycken som har samma hörna i manöverrummet 8alla olika skift dock) och där har jag satt upp en bild på Ghetto och under den står det "Hantera alla stressiga situationer som en hund. Om du inte kan äta det eller leka med det, bara kissa på det och gå din väg." ;)))Kram på er!

2011-03-14 @ 22:01:13
URL: http://www.ghedoes.com
Postat av: Babs

Så roligt att höra någon som trivs på sitt jobb!

Jag har själv arbetat i reception och tyckte det var jättekul.

Kram

2011-03-15 @ 08:13:47
URL: http://blogg.amelia.se/babsblogg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0