Yeeho!

Vid sista träningen med apporten idag gjorde vi framsteg=) Sen jag började så har vi nu tränat tre små pass om dagen med apporten. Alltså idag så var kvällspasset vårt 5:e.

Viktor fattade rätt snabbt att man skulle greppa om apporten på mitten när jag höll den framför honom. Men sen funderade jag på hur jag skulle få honom att hålla den. Typ gripa, hålla i någon sekund innan han skulle få sin belöning. Detta är inte narturligt för Viktor. Eller för Viktor & mig tillsammans.

Jag vill ju absolut inte att det ska bli något tvång. Det blir ju inget fint av det. Men så märkte jag att han var ju bombis på att få sin belöning. Så han satt ju snällt & greppade, tappade ut den & fick godis. Eftersom jag inbillar mig att han litar på mig, så höll jag apporten lite lite högre så att den liksom la sig i munnen när han grep. Sen stöttade jag hakan en pyttestund för apporten skulle stanna kvar. Allt under lugna omständigheter=) Han köpte faktiskt det och satt en liten sekund med apporten i munnen och fick sen godis. Vi gjorde det bara några gånger, sen slutade vi på topp=)!

Jag blev lite lugnare i hjärtat. Tänkte, shit det här blir svårt. Men vi ska bara fortsätta att träna=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Kattis

Precis så tränade jag med min Ghetto åsså, så länge man känner tillit gentemot varandra så kan man nog göra precis hur som helst utan att det blir fel. :) Fast med Ghetto hade jag det problemet att han har NOLL föremålsintresse. Han var inte ens nyfiken på att ta saker i munnen... så jag fick till och med öppna munnen på honom men han var så lugn och trygg ändå så. :) Sen när han väl fattade så vart han klockren. :)Kram på er!

2011-01-18 @ 23:04:23
URL: http://www.ghedoes.com
Postat av: Victoria

Min äldsta hund Alice älskar "apport" och kan hålla på hur länge som helst. :)Kram Victoria

2011-01-18 @ 23:58:41
URL: http://thevictoriaplace.blogg.se/
Postat av: caja

Har sagt det förr men det tåls sägas igen...du är så himla duktig med dina hundar, det är jätteroligt att läsa om allt du gör och dina framsteg. Go gilr GO!´´´´¶¶¶¶¶¶´´´´´´¶¶¶¶¶¶

´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶

´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶¶

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´´´¶¶¶¶

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶¶

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ ´¶¶¶¶¶´

´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶

´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶

´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶

´´´´´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶

´´´´´´´´´´´¶¶¶¶

2011-01-19 @ 07:34:22
URL: http://www.photobycaja.blogspot.com
Postat av: Petra Lindroos

Härligt Veronica och Viktor! Super skoj att det släppte lite. Nu är det bara att hänga i och utveckla. Jätte roligt! ha en fin dag och hoppas att även ni får en fin dag tillsammans. Kram

2011-01-19 @ 08:18:35
URL: http://plindroos.blogg.se/index.html
Postat av: linaa vikken pina

Ni är så duktiga ni kommer fixa de!!:D

De e ju just tid man måste ge träningen

2011-01-19 @ 13:49:55
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0