Vårens kurs

Nu under vintern har jag ju gått en valpkurs med lille Viktor hos Annica på Adseke (vi har två spår kvar av den kursen & de är förlagda i mars).

Sen tänkte jag gå en allmänlydnadskurs som en fortsättning och att denna gången gå kurs på Hässleholmsbrukshundklubb, men träna mer tävlingsinriktat här hemma. Fast sen kom jag på idéen att man kanske kunde gå en appellkurs oxå. Såg att de hade det på klubben nu under våren. Men intaget till den kursen är att man ska ha gått en allmänlydnadskurs eller motsvarande först.

Jag mailade en av instruktörerna Marie, kände igen henne sen förr, hon är så pigg, glad, hjälpsam, duktig & snäll. Jag har gått min skoltid enda upp i gymnasiet med hennes lillasyster Anna och vi bodde i samma kvarter när vi yngre. Och när vi gick, tror att det var mellanstadiet, så ett par år så gick vi luciatåg för Maries arbetskamrater på polishuset i stan. Mysigt!

Hon ska ha en kurs med hennes "höstkursare" fr 2010 nu när snön försvinner & jag får vara med. Så det blir ju super! Ska bli kul att träffa henne och hon har säkert massor att lära mig=) Hundarna kommer att vara ca 1 år, Viktor kommer att vara 8 månader så det är ju nästan=) Kursen har inriktning lydnadsklass I och appell, precis vad jag önskade mig. Toppen, perfekt!! Längtar tills snön försvinner=)!!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0