Plusgrader

Vi har ju plusgrader här nere i Skåne. Faktiskt behagligt & skönt! Man märker direkt på snömassorna att de sjunker undan. Härligt! Något som är negativt är ju att vissa gator blir som skridskobanor. Typ blank is. Och om det fryser igen så blir deta skare på snön och hundarna kan få skavsår av det när de springer i snön då. Annars är det toppen=)!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Sara

Det var verkligen jättehalt när jag skulle till jobbet igår! Man får vara försiktig! Det vore jättekul om du tittade över när du har vägarna förbi :) Jag köpte ju Polly nere i Helsingborg, klippan. Det pratas lite löst om kullträff nere i skåne eftersom många av valpägarna bor där eller i närheten :) Då får jag besöka dig! :)

2011-01-09 @ 06:55:32
URL: http://twinkely.blogg.se/
Postat av: Fina Frun

Plusgrader här med. I går regnade det, men mycket snö finns kvar...sv: Jag hade jättegärna gått till My Dog på svenska mässan och flirtat lite med hundpsykologen Cesar Millan ;)Men tiden räcker inte till...

Dessutom skulle inte syrran (med frallan) gå i år. vi har gått tillsammans tidigare år.Idag blir det bio med barnen istället.Kram/Fina Frun

2011-01-09 @ 10:02:44
URL: http://blogg.amelia.se/finafrun
Postat av: Kattis

Oj! Man ser till och med barmark hos er! :) Coolt...Massa svar:

Vi kan ha fläckar med snö ända till slutet av maj här uppe. :P

Fåren har bara bott hos oss sedan i juni, det är två familjer med working Aussie som äger dem och tränar sina hundar i vallning. Fåren är betäckta, men om det ploppar ut lamm i maj eller inte återstår att se. :)

Mina hundar har jag inte tränat vallning med, Ghetto har gått en prova-på kurs det är allt. Men med Dyra vore det fantastiskt roligt om man kom igång, hon visar otroligt fina och önskvärda beteenden mot fåren. :)Men duuu! Du som har massa fårvana och allt, du måste prova vallning med Vickevire åsså! :D Fatta vad länge sedan det var en Tervueren som blev GK VALLH... ;)Kramisar!

2011-01-09 @ 18:25:05
URL: http://www.ghedoes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0