Nyårslöfte=rumsren

Rumsren=) Man kämpar ju med de små liven att de ska bli rumsrena så fort som möjligt & att under tiden inte misslyckas inne.

Cinze, min första terv har nog varit snabbast. Jag har för mig att man kunde lita på honom efter att han var 16 veckor. Gabe (BC), Bim (BC) & Viktor (terv) har det varit när de är 5 månader, alltså att man är säker på att de säger till eller väntar tills man tar dem på promenad. De kanske inte har misslyckats på länge då, men ändå. Fast Gabe var sån som kissade när han hälsade på folk, usch vad jobbigt.

Men Lim (BC) var svår, han var nog 6 månader innan man kunde lita på honom. Fast han hade sprutande diarée den första månaden hos mig. Hela kullen var dålig eller jag har egentligen bara kolla på 4 av 6 valpar. De hade någon utlänsk mask från mamman som tog ett tag att få bort. Vi alla sprang hos veterinären med våra valpar.

Viktor har egentligen varit duktig med att bli rumsren, men vi har misslyckats ibland när Lim & han har lekt, eller att jag har haft folk på middag (då har väl min uppmärksamhet brustit). Då har jag någon gång upptäckt en liten pöl senare. & när jag avmaskade då han var 11 veckor, så hittade jag en stor bajskorv inne en morgon efter natten, haha. Men han har aldrig misslyckats inne hos någon när vi varit borta=) Så hade han inte lekt ibland med Lim eller om jag inte hade haft folk här, så hade han nog varit rumsren lika snabbt som Cinze. Tervar är smarta.

Skönt ändå att det är över. Jag tänkte hela tiden, att plötsligt så är han bara rumsren. Och så var det. Efter nyår så har han klarat sig i varierande antal timmar & sagt till någon gång. Toppen!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Ulrika Örtenberg

Hittade hit via Kattis blogg. Vilken fin kille Viktor är och vilket tålamod du har med apporten! Själv har jag lagt av med apportträningen, både min vovve och jag tycker det är så tråååååååååååååkigt! Lycka till!!

2011-01-18 @ 23:00:31
URL: http://aethlings.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0