Nu är kranen på plats=)

Jo, jag bor i ett gammalt lägenhets hus, så ibland går ju saker sönder. Saker som egentligen borde ha gjorts f.r.o.m det att jag flyttade in, men allt har sin tid. Svårt att påverka ibland. Fast jag fick ny toalettstol direkt vid inflytt och har fått mycket färg att själv måla om i lägenheten med.

Men så började det en ny vaktis i maj 2010. Han fick ju någon månad på sig att komma in i jobbet (snällt va), sen fick han en lista av mig, hihihi. Fniss, förlåt vaktis=)! Listan fick han i mitten av sept 2010. Fast de har ju häcken full, alltså asmycket att göra.

Men jag messar & ringer min supervaktis emellanåt, så att han inte glömmer bort mig & listan.

Sen har vi gamla fönsterramar, men de ska bytas (ett måste). Det ska målas om i trappen, härligt! Sen är här småsaker ute som behöver göras. Det får bli en vårlista till vaktis, han hatar nog mig, men han får lära sig att deligera till sina kollegor=)! Mina hundar älskar honom=)

Mina grannar, de som inte blivit utslängda fniss, är väl OK. Fast de med cigg har man ju lust att slå något hårt i huvudet med. Vem tror de ska plocka upp efter dem, suck. Sen är folk dåliga på att källsortera här. Soporna blir ju överfulla. Några grannar är även dåliga på att städa efter sig i tvättstugan. Sist jag tvättade så låg där en använd bebisblöja i en av mopphinkarna. Tror att det måste till en ordningslista. Vaktis kan få den till våren oxå=)

När jag tröttnar på oredan bland grannarna, så fotograferar jag tramset tex som bilar parkerade på gräsmattan med fruktansvärt hög musik & fest etc. (de som gjorde det är vräkta nu, men även på andra grunder) och mailar in till kontoret & klagar. Jag vill ha ordning & reda!!!!!! Vi borde ha en hyresgästkommitée här! Typ grannsamverkan för ordning & reda + rosor i rabbaterna.

Fast jag & hundarna trivs ändå. Känns som om lägenheten tycker om oss, haha. Sen är här nog bara ca 18 lägenheter (5 st i min trapp), så man har lite koll på alla. Jag tycker om planlösningen oxå och det är inte mitt inne i centrum, men ändå nära liksom. Och sen har jag bra hundpromenader runt omkring här, vilket är viktigt för mig & hundarna.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0