Mina hundar

Det är så skoj att följa vovvarna!! Tänk så mycket glädje man har av dem=)!

När jag ger hundarna mat så lägger man ju märke till hur de äter. Som när Lim var liten valp så åt han jättesnabbt när han flyttade hem till mig & Cinze som jag hade då åt i sin egen takt, sakta & smakligt. Nu är det Lim som äter i sitt eget tempo & verkligen tuggar på de små kullorna och Viktor han smackar snabbt i sig sin mat. Det handlar ju om att Lim är helt bombis på att får ha sin mat ifred och kan verkligen visa det genom att lugnt käka sin mat. Fast jag undrar om Viktor någonsin kommer att äta sakta=)

Sen är det det här med ritualer kring toabesöken. Lim har ett himla problem med att hitta bra ställen att nöda sig på. Särskilt om han är kopplad. Jag har ett kiss & ett bajskommando till honom för annars blir det liksom inte gjort tycker jag, haha. Ja, kissa gör han ju, men bajandet....suck=)

Men Viktor han bara traskar rakt ut & både kissar & bajar inom de första 5-20 meter av promenaden=) Duktig vovve. Fast jag har lärt honom kommandona oxå, för på tävling eller om de av någon anledning tänker på massa annat så kan det vara bra att bara säga till dem att "gå nu på toa". Nä, jag säger "kissa" eller "baja", hahahahahaha.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Jag lyckades lära en av mina dem kommandona också när jag bodde i stan, men idag använder jag inte det så ofta - men nu kan dem ju göra det när dem vill :)Sv: Ja, det blir lite roligare med banners - jag är rätt trött på all text i sidokolumnen nu så jag var tvungen att göra något :)Ha en fin dag!

2011-01-22 @ 10:26:33
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Anna&Trion

Snygg matskål!Tack, är lite piggare idag, men tar det nog lugnt resten av helgen...Visst är det kul att följa hundarna, mycket som kan ändra sig och beteenden som de för över på varandra ;) Kram

2011-01-22 @ 11:15:31
URL: http://rocktassar.se
Postat av: linaa vikken pina

haha känner igen de där... iaf kring rastandet... Tilda e sjukt omständig både när d gäller kiss o bajs de måste vara på RÄTT plats.

Luzza sätter sig lite här o där när d behövs har oxå tänkt lära in just bajskommando men hur gjorde du de?

Funderar på att klicka in de.Ang nedladdning... d kostar inget utan bara att ladda ner från nätet.

utorrent heter de o sedan laddar jag ner från swesub.tv filmerna hamnar då på utorrent där dem tas ner. lätt som en plätt;)Ja vi har de riktigt mys:D

2011-01-22 @ 12:01:34
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0