Konstigt hunddagis!!!

Igår mötte jag en dam med hennes lille vovve. Den är väl ca 2 & 1/2 år nu. Lim & han lekte förra sommaren ibland, men jag tröttnade för den skulle rida & jucka på Lim hela tiden. Nu är den ju mindre än Lim, så Lim var så snäll & gjorde inget, men så ska det ju inte vara. Nu får hon inte komma fram med sin hund längre och absolut inte mot Viktor. Någon gång har hon stannat till vid oss, men när hon släpper fram sin så backar vi.

Nu igår så kom hennes hund med "hundkrage" som när de inte ska röra vid något sår etc. Jag frågade vad som hänt och hon sa att han hade blivit kastrerad. Ja, jag undrade ju om han hade blivit hanigare nu när han blivit ett år äldre, men nej han var inte hanig. Ja, det kom fram att han kanske hade klättrat lite, fast inte mot henne. Det var för att om han inte var kastrerad så fick han inte vara ute på sitt hunddagis. VAAA???????? Nä, då fick han bara sina promenader och sen sitta i bur resten av tiden. Jag svimmar!!!

Hur kan man lämna sin hund ca 21 dagar i månaden & ca 9-10 timmar om dagen (hon har sagt att hon jobbar heltid & lite utanför stan) och veta att den sitter i bur & dessutom betala för det. Stackars hund!!! Så nu är förklaringen att han är kastrerad för att hundens dagis inte ska ha den endast i bur om dagarna.

Tidigare har jag för mig att hon hade med sig hunden på jobbet, fast det kanske inte fungerar längre.

Ibland så förundras jag över allt man får höra. Man undrar ju dessutom vad det är för ett konstigt hunddagis!!!

Fast jag ska tillägga att jag tycker inte att det är något konstigt med att kastrera. Jag vet att det är många som är för & emot detta. Jag tycker ibland att det kan vara en bra lösning på en stressad eller hanig hund som inte mår bra av alla hormonerna eller att den vistas i en miljö där matte & hund inte kan lösa problem så att hunden har ett bra hundliv.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0