Hundpromenad

Jag och hundarna var nere och gick vid ån som vanligt. Det var riktigt skönt, vi var helt själva förutom två stoooora rådjur och en massa änder.

Det med rådjuren var en liten knepig känsla, haha. Vi gick på en grusväg med skog på ena sidan & fält + en inhägnad på andra sidan. Där i den söndriga inhägnaden brukar vara ett täckt tält med höns och ibland går hönsen även lösa på vandrararhems tomten.

Nu var tältet avtäckt och där inne gick två stora rådjur och pillade i sig mat. När de fick syn på oss så sprang de stolpigt ut ur inhägnaden och förbi oss längre fram på vägen & in i skogen. Nu var det bara två & inte dessa på bilden, men lite lika de två stora=)

Lim var kopplad just då för hundarna är kopplade på vägen vi passerar mitt i promenaden. Sen släpper jag Viktor direkt när vi kommer in på den här grusvägen, men Lim brukar jag inte släppa förrrän efter hönsen. Han har aldrig gjort något där, men jag skulle bara svimma om han skrämde hönsen. Jag måste höja rösten riktigt ordentligt (jag vet, dåligt) om han ballar ur.

Det roliga var & är att Viktor brydde sig inte alls om dem, alltså rådjuren. Han tittade varken på dem eller på Lims spejande figur. Nä, han kom skuttande till matte, hihi. Så vi gick bara vidare och ut på fältet och busade. Fast Lim fick vara kopplad resten av rundan, kändes som om han fortfarande hade de där stora ståtliga skuttande rådjuren i huvudet=) Fast då hade han redan varit lös & sprungit i 1 timme så det fick räcka för honom under denna rundan.

Det var lite längre upp här på vägen som rådjuren sprang ut framför oss på ca 30 m avstånd. Men de hade sprungit jämsides med oss ett tag då, så Lim tyckte att det var jättespännande.....

 

Viktors söta rumpa. Om man kollar Viktors öron på alla korten så har han

alltid ett öra vänt mot mig, han är duktig=)!

 

Mina prinsar=)!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Victoria

Åh rådjur är ju så vackra! Vilka fina bilder! :)Önskar dig en fin Lördag! I göteborg skiner solen idag. Gör den det hos er?Kram

2011-01-29 @ 13:00:17
URL: http://thevictoriaplace.blogg.se/
Postat av: Petra

Om du går in på min sida så ser du att så bra koll har inte jag på Dino. Han stack efter hare idag. Den hoppade upp precis framför honom och det var kört för mig att avbryta. Men men. Ha det så super mysigt ikväll. Det vet jag att ni kommer att ha. Kram

2011-01-29 @ 14:54:16
URL: http://plindroos.blogg.se/index.html
Postat av: junitjej

Kanonsöta hundar!

2011-01-29 @ 18:54:24
URL: http://junitjejen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0