Fortsättning följer.....

Hiii, vår apport träning går framåt i små små steg, jippi. Han verkar tycka att det är ganska OK att ha den i munnen när jag håller lite nätt under hakan (lugnt & städat i förtroende). Tycker att han hållt lite hårdare i den idag & någon sekund längre.

Det här kommer att ta tid, men jag umgås så gärna med mina vovvar och han är snabb på massa annat. Bara vi blir duktiga med det och samtidigt att han oxå tycker att det är kul.

Ja, det är ett himla tjatande om vår apportering här på bloggen. Men det är något som jag funderar över och det är kul att kunna läsa tillbaka i sen när vi är superduktiga i elitlydnad & elitspår:-0 FNISS!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: linaa vikken pina

Inte alls tjatigt bara kul att läsa om era framsteg:DMycket knepigt med Luzza men d går väl över, jag har en hjälpsam L;)

Blir en prövning för framtida barn fniss

2011-01-19 @ 16:31:59
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/
Postat av: Sara

Bara att kämpa på och inte ge upp :) Ja det är killen på bilden som är från nyår ja :) Har ni någon barmark så du slipper halka omkring? Här har det frysit på igen så blir halt ett tag till! Imorgon ska vi ta hand om Luzza lite, hon ska få träffa en Labbe som hon kanske kan leka lite med! Ska bli mysigt! Hoppas du mår finfint!

2011-01-20 @ 05:08:04
URL: http://twinkely.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0