Annorlunda kväll

Min pappa har känt sig konstig under dagen. Han får hjärtflimmer ibland, så min äldste bror körde in honom till sjukhuset nu ikväll. Jag & hundarna gick ner till mamma & höll henne sällskap. Sen ringde ju syrran, alla barnen har hållt kontakt med mina föräldrar under dagen. Så syrran körde oxå ner till mamma=) Hon är så go, köpte med massa godis & läsk. Hon är så pysslig=)
Min andra bror låg klubbad, sjuk. Men ringde oxå för att kolla läget. Som tur var så kom pappa hem under kvällen. Skönt! Ibland så måste de söva honom & ge sån där defibrillator "stöt". De tar ju massa blodprover & ekg etc. Vet inte om han även får någon medicin. Tror han har dropp & så. Han ska på ultraljud & massa prover igen hos en spec. bara för att se om det har förändrats.

Min lilla söta pappa! & mamma!=)

Här är jag rustad för promenaden & foto på hundarna på väg ner till mamma. Det är ca 2.5 km till mina föräldrar från mig=) Så det är inte så långt, men det var ju mörkt. Sen körde syrran mig hem, så hundarna fick åka i hennes hundars bilburar som var hundfria=) Viktor tyckte det var lite knepigt, så han beklagade sig lite=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: caja

Åh...jag höll nästan andan där ett tag....Vilken tur att han mår bra igen vännen!! Håller tummarna för att alla prover och kollar är prima, kramar till er alla/caja

2011-01-06 @ 02:41:40
URL: http://www.cajasfoto.blogspot.com
Postat av: Petra

Skönt att pappa kom hem igen. Jag blir så ororlig och har så svårt att inse att mina föräldrar har blivit äldre och att saker kan förändras snabbt. Vad fina ni är när ni är ute och går. Kram

2011-01-06 @ 16:18:50
URL: http://plindroos.blogg.se/
Postat av: linaa vikken pina

Tur pappsen fick komma hem från sjukan igen o vilken tur dem har som har er till barn som pysslar o har er.Ja Mr L känns väldigt spec. Maten gick hem och ja hela kvällen blev lyckad!:DRedan fredag=O Dagarna bara flyger fram.

2011-01-07 @ 09:35:24
URL: http://linaabjornemalm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0