Oj, vilken dag!

Idag skulle vi få nya elementreglage och de kan inte bara döna in hos mig för jag har ju Lim. Så jag tänkte att jag får väl stanna hemma & sysselsätta mig här=)

Först var Lim & jag ute tidigt på en lång morgonpromenad. Sen var vi duschade, mätta och iordning kl 7. Tänkte att rörservice börjar väl kl 7. Så då startade jag oxå. Dammsög & torkade golvet (man får störa grannarna kl 7 på vardagar).

Sen började jag samla sovrummets möbler i mitten av rummet, lite möbler hamnade i ett annat rum. Allt i sovrummet plastades in och golvet fick skyddspapp. Sen torkades lister och fönster-rutorna putsades.

Under dagen har jag målat rummet två gånger + taket en gång.

Sen var ju rörnissarna här och det gick ju bra tills de slog på vattnet (vattenburna element). Då hade jag en fontän i hallen. Hjälp!! Slängde en handduk på golvet och satte en spann där vattnet såg ut att landa (typ en halveter fr elementet). Sen sprang jag ner i källaren och hittade en rörman som sprang med mig upp. Han fixade det, haha. Shit, värsta sjön i hallen=)

Lim och jag har ju varit ute i omgångar under dagen och nu är det bara kvällstoarundan kvar. Fast han verkar nöjd med det. Han har ju haft fllt upp med rörmännen och sen kom vaktis förbi och frågade hur vi hade det. Han fick en lång lista med saker som jag vill få gjort, haha. Stackars honom=) Sen fick Lim pussa på grannens söta 13 veckor gamla valp. Kul för Viktor sen att ha en valp så nära att umgås med.

Imorgon ska jag till Kristianstad=)

Nu ska jag slappa framför TV:n och äta lite.

Mitt sovrum med grå tråkig färg, som under dagen blev alldeles vitt=)

 

Nya reglage. Fast det här ser ju gammalt ut, haha. Nä, rörmannen var smutsig

som en sotare om händerna. Jag får städa och bättra färgen på rören=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Petra

Vilken klantig röris! Hoppas att inte golvet paja. du ligger verkligen i och kämpar där hemma. Vill du att jag anmäler dig till Arga snickaren? Men vem är du i konflikt med hmmm är det Lim kanske.... Lycka till i Kristianstad vad du än ska hitta på där. Kramis vännen

2010-09-14 @ 20:37:30
URL: http://plindroos.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0