Lims vård

Jag har inte klippt pälsen mellan trampdynorna på länge, ups. En borste går ju snabbt att stryka över pälsen eller klotången sveper lätt klorna, men jag är lat med pälsen mellan trampdynorna ibland, ojojojdå.

Lim ser lite kuvad ut här, men han slappnar av när jag börjar. Först så gosar jag lite med honom och känner över pälsen och kroppen. Sen blir det klorna och vidare till rakningen/klippningen, till sist blir det borsten. När vi är klara så så pussas han. Liksom, skönt att det är över. Sen leker vi lite, haha.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Majoy

Hej, jag hittade hit från cajas blogg. Vad kul att du skriver mycket om dina hundar ;) Har nyligen själv blivit hundägare och då är det extra kul att hitta andra inbitna :) Ha det bra!

2010-09-12 @ 11:09:14
URL: http://heligvardag.wordpress.com
Postat av: Petra

Du är grym. Jag har ett förslag. Öppna ett hundtrim hak och där man även kan köpa smörgåstårta eller annat bakverk. Nå vad säjer du? Lim är otrolig som gör som killarna säjer det kan du vara lycklig över. Dino stänger av sina öron när andra försöker få kontakt med honom och jag är med. Ta hand om dig. Kram

2010-09-12 @ 11:22:52
URL: http://plindroos.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0