Härligt väder!

Lim & jag har varit ute på en lång morgonpromenad. Det är jättteskönt väder!

Nu har de i lghten ovanpå mig fått hit alla saker och då även sin hund. Lille Wille bodde ju där precis, en liten sheltie som Lim älskade. Nu har där flyttat in någon stor lorvig sak. Säkert snäll, man hör inget alls från den när jag är i min lght.

Fast när den går i trappen så vet man om det. Den är tyst, men Lim springer till dörren och står med sin nos tryckt mot dörrkanten och låter som en industridammsugare.

Första gångerna morrade han & gav något skall, vilket är väldigt ovanligt. Lim skäller nästan aldrig. Första gången han lät stod jag i telefonen, så då sa jag bara till honom förmanande. Fast andra gången var jag beredd. Då viftade jag tidningen i bordet och sa nej innan han skällde (alltså jag såg att han skulle).

Grannhunden sprang mycket ut på toa under kvällen, den hade kanske ont i magen. Det det blev ju bra träning för Lim. Så när han reste sig för att gå mot dörren & lukta efter hunden, så kollade han på mig först.

Idag har han inte brytt sig lika mycket, fast han luktade ordentligt precis runt huset. Lim är en liten ordningspolis, haha.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Petra

Älskar ditt utryck "industidammsugare"Jag skrattar så får ont i magen förstår precis vad du menar! Hoppas att Lim får en ny kompis. Kram

2010-09-05 @ 09:20:40
URL: http://plindroos.blogg.se/index.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0