Vilket ryck!

Fick ett rensar ryck, haha. Alla garderober, byrålådor, pensionspapper, förråd och skura skura i ugnen. Skönt att ta en sådan genomkörare ibland, haha.

Jag har möblerat om oxå, i sovrummet, så Lims hundsoffa står på andra sidan min säng och mot väggen med fönstret. Bytte även plats på skrivbordet & byrån, så tv:n kommer rakt framför min säng=) Perfekt, Lim älskar det, märker faktiskt det på honom=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: caja

Flitens lampa har lyst hos dig såg jag.....vad skönt det måste ha varit när allt var färdigt...nöjd med sig själv liksom....

Här i detta hem blev det inte mycket gjort förutom en tango med snabeldraken, jag sa åt golvmoppen att den får minsann vänta en annan dag med att ta sig en svängom med mig. Tror nog att den var nöjd med det för den protesterade i alla fall inte fniss

Söndagskram//c

2010-07-18 @ 09:29:29
URL: http://www.cajasfoto.blogspot.com
Postat av: caja

Ps. du undrade när jag fyllde år......det var någon dag innan midsommar (44)

2010-07-18 @ 09:36:31
Postat av: Heidi

Hej!

Tack så mycket, ja det är skönt att ha den gjord. Nu är det bara mentaldelen på korningen kvar! Aska kommer nog att bli en fantastisk mamma tror jag. Är väldigt sugen på att ha en liten puppe, men vi får se när det är dags!

Hoppas allt är bra med dig och Lim med, verkar som ni har kommit igång med agilityträningen! Kul! Säg till om du vill träna en dag!

Kram Heidi & Aska

2010-07-18 @ 10:08:14
URL: http://heidiaregger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0