Schäfer som "busar", hm

Igår när jag var påväg hem med Lim kom det en schäfer utspringandes till oss. Det var från sista villan precis innan där jag bor. Där bor en barnfamilj, så det måste vara ex farmors hund som var på besök.

Tiken var gammal och jättesur och kom springandes och skällde för full hals. Och den gamla damen efter=) Min första tanke var att lyfta upp Lim faktiskt, för det såg ganska otrevligt ut. Fast jag bestämde mig för att låta Lim stå vid mig och vänd mot hunden, för vi skulle aldrig hinna undan.

Lim är så cool med andra hundar (förrutom om han vallar, då vill han inte hälsa el leka, då säger han stick om det kommer fram någon till honom, inget får skymma sikten), så han stod kvar. Tiken kom ända fram och fortsatte med sitt gapande & luktade lite, sen tog damen henne.

Hade jag inte sett att det kom en dam efter så hade jag lyft upp Lim, för det var verkligen en sur sur hund. De borde ha en grind så att den inte springer ut på gatan.

Annars tycker jag att de flesta har koll på sina hundar i kvarteret, iallafall så att man inte får någon suris/elaking efter sig i hasorna.

Där är två schäferblandningar som skäller innanför ett staket när man passerar och deras husse hänger lite i kopplet när de är ute. Men sen är där en perfekt granne i villan bredvid vårt lägenhetshus (mittemot den sura tillfälliga schäfern). De har en söt westie som kollar genom häcken när man passerar, men går aldrig aldrig över muren. Jättesöt! De har även en Flattetjej som oxå stannar på tomten. Söt! Granne med dem bor en typ Sheepardhund, svart & söt. Går innanför staket, men kan skälla. Fast Lim har lekt med henne vid ån, så det är lungt. Sen har vi ju gulliga sheltien Wille ovanpå vår lght=) Det bor en gammal terrier hos ett äldre par oxå borta vid skogsdungen vid NSK. Alltid kopplad, men lite skällig.

Tycker att det är bra att ha koll och jag tycker att man känner igen en del när man går sina rundor förövrigt oxå.

Bilden är tagen av gratisbilder fr fotoakuten på nätet=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: caja

Vilken tur det gick vägen Veronika, man blir så rädd....tror jag hade tänkt som du: att ta upp i famnen och ta smällen själv...

Kram//c

2010-07-27 @ 21:52:32
URL: http://www.cajasfoto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0