Röjet fortsätter=)

Det är riktigt roligt! Allt har ju rensats & sorterats som sagt i garderober etc. Handdukar, lakan sorteras extra idag nu när jag tvättar allt. Annars röjde jag det grövsta häromdagen när dukar & gardiner fick sin omgång, det delar garderob=) Det som är slitet kan kanske användas som fönsterputstrasor=) Toppen!

Något som är positivt är att foten (stukad tidigare) och armen (tennisarmbåge) känns bättre för varje dag. Jag trodde aldrig att jag skulle bli bra. Det är ju en bit kvar, men betydligt bättre.

På onsdag ska jag prata med doktorn igen. Allt annat var ju bra av proverna jag tog, men lung/allergin är ju kvar. Fast jag är inte allergisk mot katt/hund, vilket är supertur! Får väl någon remiss. Jag skulle behöva typ brikanyl (vidgande), slemlösande, ögondroppar, hostmedicin, näsdroppar mot alla symtom som helt plötsligt hoppar på mig. Suck!

Fast det är bra att jag tagit tag i allt sånt, haha. Som jag gick ju med min tennisarmbåge i 1år innan jag gick till doktorn med det onda, knasigt.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Petra

Du MÅSTE ta hand om dig. Att gå till doktorn ibland är inte fel. Kul att du blir bättre och bättre. Städa inte så mycket jag får dåligt samvete..... Kram

2010-07-19 @ 11:09:05
URL: http://plindroos.blogg.se/index.html
Postat av: caja

;-)) du får mer än gärna "sno" ide´n ;-DD jag fick ju min från något håll hahahah här kan vi vara med våra snodda väder hahaha, det är väl bra när man kan snappa upp från annat håll. Igår fattade jag hur man skulle lägga in sidelement så det pysslade jag med. Rolig värld det här faktiskt!!

Kram på dig//c

2010-07-19 @ 14:31:58
URL: http://cajasfoto.blogspot.com
Postat av: caja

Har länkat till dig från min sida ;-))

2010-07-19 @ 14:49:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0