Mysigt!

Vad gott det var att äta tillsammans med mina föräldrar. Shit, vad mätta vi blev. Mamma älskade min sås=) Jag är en kött-sås-potatis tjej=)

Oh, det var gott med blåbärssorbet med alla blåbär&hallon på + chokladen. Mums!

Lim älskar mina föräldrar oxå. Han blir sååå glad när de kommer. Fast han slocknade i fåtöljen när vi åt, haha. Hans ögon gick helt igen, sååå gulligt.

Jag fick en jättefin Vårelds blomma av mina föräldrar. Färgen var djupare ciris än på bilden till vänster. Jag hittar inte kamerasladden med USB till min reservkamera. Ska köpa en ny sladd=), så att jag kan lägga upp mina egna bilder. Dessutom vill jag ju följa Limman=)

Jag fick även ett par örhänge och ett halsband som passar perfekt på mig. Min mamma använde inte dem och ville att de skulle komma till användning. Snällt!!

Något som är charmigt! Syrran och tjejerna köper "tjejiga tidningar". Sen får mamma & pappa dem. Pappa läser oxå, haha. Han förundras över hur allt går till. Gulligt! Och idag fick jag ett par, typ Solo & Elle. De kunde ju fått några hund & träningstidningar av mig, hihi. Tänkte inte på det, haha.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0