Tuff vecka!!

Denna veckan har varit tuff. Jag har varit grymt förkyld. Det har varit tungt & slitigt!! Idag känner jag mig ett snäpp bättre, men Bisolvon (slemlösande), bedövande halstabletter, Ipren & Alvedon och nässpray/nässköljning har hjälpt mig i veckan (ja, fortfarande). Annars hade jag inte klarat av min 40 timmars arbetsvecka + med träning på morgonen (Lims träning, fast den blev lite lidande) och allt flängande för att få till långpromenader och toarunder med Lim.

Jag älskar Lim och älskar butiksjobbet:)

Varje dag bjuder ägaren i butiken på fm fika. Jag tycker att det är generöst, men jag vill ju bjuda tillbaka. Idag hade jag med "Butterkaka". Varje gång jag tänker på Butterkaka går mina tankar till berättelser från mina föräldrars tidiga år som nygifta. De åt en del Butterkaka då, har de sagt, haha.

Idag har jag sålt ett personligt rekord i em butiken. Där är jag själv, öppnar & stänger. Skyltat & fixar, säljer etc. Jag tävlar lite om hur jag ska sälja som mest, haha. Tävlingsmänniska! Rekord idag, jippi! Messade chefen och stannade till i den andra butiken (det lös fortfarande) för att berätta, haha.

Maten har inte varit riktigt i Skipperanda precis, haha. Men något som är toppen är att det har varit bra vägunderlag och plusgrader idag!! Great!!

 
Glad, glad, glad!


Butterkaka med på jobbet!


Slappar & kurerar mig tillsammans med Lim & Let´s dance:)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0