Valpskolan

Jag & grannen gick olika valpkurser. Det är kul att höra vad de gjorde för de gjorde saker som inte vi gjorde.

De hade teori + med kurslitteratur, studiebesök på ett djursjukhus, uppletande (hoppas att vi oxå har det i samband med våra spår), träning med större störning på inkallning och fotposition.

Fast jag är glad för min kurs hos Annica. Hon är en jättebra instruktör!!!

Men jag älskar teori, hihi, + böcker, djursjukhus har jag ju varit på & har väl hört det mesta om det vanligaste, men jag ska prata med en veterinär om huggomar & dess bett inför våren faktiskt. Har sett såååå många huggormar de senaste åren. Typ, ska man ha kortison med sig???!!!! Fotposition har jag redan en tanke om hur jag ska träna (tränar). Och med större störning på inkallningarna, tror jag inte hade fungerat i vår valpgrupp.

Min granne är snäll & lånar ut sin kurslitteratur till mig. Jag sa att han gärna får låna någon bok från mina hundböcker=) Jag har inte läst någon bok av Barbro Börjesson, så jag ska läsa den nu. Fast jag har hört att hon kör det gamla stuket och det gör väl inte jag. Men det ska bli kul att läsa=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: caja

Tänk vad olika kurser kan vara...som egentligen går ut på samma sak...Hoppas du får en fin dag Veronika, idag ska jag och min syster åka till din hemstad ;-)Kramar till dig/caja

2010-12-28 @ 10:13:32
URL: http://www.cajasfoto.blogspot.com
Postat av: Fina Frun

usch vad läskigt med huggormar. Du får ha gummistövlar på hundarna ;)

2010-12-28 @ 11:40:20
URL: http://blogg.amelia.se/finafrun

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0