Promenad vid ån + tränat

Hundarna &  jag var nere vid ån & gick så de fick springa av sig ordentligt. Just när jag gick så var där ingen, så hundarna sprang verkligen på upptäcksfärd. Bra så att de fick lukta ordentligt. Det är så tråkigt när man måste styra upp dem för att inte störa andra. På vägen hem så mötte jag några hundar, bla grannen med flattetjejen=)

Sen körde jag uppletande på fotbollsplanen med Lim och "kasta-hämta-kampa-ge leksaken till mig" med Viktor.

Jag hade egentligen ambitionen att gå två långa rundor man jag hann inte. Vi var först ute på två halvlånga & sen denna längre med träningen. För oss är längre ca 1 & 1/2 timme + 1/2 timmes träning.

Påväg ner till å-promenaden. Sneddar genom gamla t4-området.

Vi är påväg neråt men de springer uppåt, haha. De är så busiga=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Petra

Hoppas att det har gått bra med dina fina hundar. Här har det gått bra. Per försökte passa på att rasta Dino visd 8 tiden och planen var att alla var inne för att äta. Men så står grannen och smäller precis utan för vårt hus, Jag kan meddela att han fick veta att man endast får smälla bid 12 slaget, Dessutom är han polis...... Per var riktigt upprörd. Nu vid midnatt sitter jag på övervåningen och spelar hög musik har dragit ner alla gardiner samt stängt dörrarna. Per och Maja gick ner för att kika på raketerna. Ha ett fint 2011 vilket ska bli skoj att följa. Kram

2011-01-01 @ 00:08:18
URL: http://plindroos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0