Jul afton

Det har varit en jätteskön julafton!! Helt i min smak, lungt & avspänt men ändå med traditioner. God mat, goa fikor, gott godis, mina gulliga föräldrar (de var här i 10 & 1/2 timme, jättemysigt), hundarna, julklappar, julmusik, julgran & stjärnor, tända ljus & Kalle Anka.

Jag blev jätteglad för alla mina julklappar. Hundarna med! Tack! Tack!

Vi drack ingen glögg (vi orkade inte, de får komma igen & göra det) och åt ingen gröt (jag ska hem till dem & göra det sen). Shit vad mätta vi var hela tiden. Man orkar knappt med, haha.

Hundarna tyckte nog oxå att det var mysigt, trots att det bara blev en längre promenad på dagen (den nere vid ån på 1 & 1/2 timme). Jag har en runda på 1 km som jag går när de ska på toa, så den gick de ju med jämna mellanrum under dagen & kvällen. Annars hade jag köpt vars 2 torkade kyckingmagar och vars 1 stor grisknorr som de kunde tugga på medans vi åt etc. Förövrigt så var de mycket i centrum, blev gosade & låg i soffan mellan mina föräldrar. De är helt slut faktiskt, de har ju varit med på alla förberedelser, haha.

Min äldsta bror var med sin familj & fruns systrar etc. Min andra bror var med sin fru uppe i Stockholm med hennes familj (jag ska träffa brossorna med familj i mellandagarna) och syrran var hemma med sin familj. Och mina föräldrar var hos mig & hundarna=)

Mamma & Lim. Söta ihop!

 

Pappa & Lim. Oxå söta ihop=)

 

Kalla delen. Vi hade någon sill sort till som inte jag tycker om=)

 

Varma delen. Jag hoppade över brunkålen=)

 

Fin julblomma från mamma & pappa.

 

Paket från syrran till mina föräldrar. De utsågs av mig till finast inslagna julklappar 2010=)

 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0