Ingen får låna mina kläder, haha.

Det är roligt med hundar och skoj att iakkta dem. Jag har märkt på mina hundar att de ibland, när de passerar mina hundkläder & jackor, kängor, deras koppel & täcken i hallen. Att båda liksom luktar lite försiktigt på dem och sen kanske lägger sig där en stund i hallen eller bara passerar. Men det ser så gulligt ut att de liksom kollar ordningen, mattes saker.

Men något som jag aldrig tänkt på eller som kanske ingen av mina tidigare hundar har gjort lika mycket som Viktor, är att han kommer fram ofta ofta och luktar på mina ben. Det är som om de är en target platta=) Tex om vi är ute och går, så ser jag att Lim slänger en blick på mig ibland eller ett öra vinklas så att han har koll på mig. Men Viktor, han vänder sig om & möter min blick och kommer jätteofta fram och nosar på mitt ben i samband med kontakten. Eller om det blir någon oreda, att vi tex möter en knäpp sak, då kan han direkt efter lukta på mitt byxben=)

Och när han har sprungit mycket och han vill lunka på bara, påväg hem från promenaden. Du kan han gå bakom mig och ha nosen duttandes mot mina ben i var vartannat steg, hahahaha. Det är ju bra för mig, för då vet jag att han är där bak utan att behöva vända mig om hela tiden=)

Han gör så inne med=) Om Viktor ligger & sover och jag förflyttar mig. Tex om jag sitter & läser & reser mig. Då följer han med mig till nästa aktivitet & när vi förflyttar oss så går han & luktar på mina ben därbak, hahaha.

Så Viktor skulle kunna kallas "Dutten".

Jag har inte fått för mig att han ser eller hör dåligt. Jag tycker att han är uppmärksam med alla sina sinnen. Men jag tror faktiskt att han trivs med mig och liksom lite vilsamt har koll på mig med sitt luktsinne.

Så ingen får låna mina kläder, de måste ju lukta mig. Så här får man inte bara slänga på sig en jacka när man ska gå ut med soporna tex och ta min för den hänger närmast. Nix!!!! De är till för mig & hundarna=)

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: Kattis

Ha ha ha, vilket jämarns charmigt beteende! :) Mycket trevligare och mindre pinsamt än Dyras liknande beteende - står man still så kommer hon nu och då och duttar en på baken. ;) Höger som vänster skinka verkar gå lika bra liksom. Ha ha! :DKram kram!

2010-12-26 @ 08:40:30
URL: http://www.ghedoes.com
Postat av: Petra

Lustigt. Men det är väl kanske ett bekräftelsebehov. Det är ju kanon. Dino har dille på att hämta mina vantar, strumpor och lägga i sin säng. Det har han gjort sedan valp. Han biter inte sönder dem utan bara lägger dem brevid sig. Han tar i stort sett aldrig Pers. Konstiga de små. Men moderkänslorna vallar ordentligt vid sådana tillfällen. Kram vännen

2010-12-26 @ 09:22:16
URL: http://plindroos.blogg.se/
Postat av: Sara

God fortsättning! :) Du verkar haft en bra jul med mat och annat trevligt! Mina hundar var också trötta efter julafton. Var ju lite folk, klappar, mat och mys att ägna sig åt! Vi var hemma hos mina föräldrar på landet så vi har haft det riktigt skönt ett par dagar, men nu är det tillbaka till verkligheten som gäller!:) Jättefina täcken dina killar har! Jag vill ju att lilla Polly ska ha ett täcke som sår emot väta men hon växer ju som ogräs just nu. Därför ska jag kolla efter tyg så jag kan sy egna vartefter hon växer. Det blir en enklare modell men så hon slipper bli blöt bara! Får du en lugn vecka nu fram till nyår då? Hoppas ni mår bra! Kramkram Sara med vovvar

2010-12-26 @ 10:49:07
URL: http://twinkely.blogg.se/
Postat av: Kattis

Tittut igen! :)

Jag kommer också försöka debutera med Dyra på utställning nästa år... det är kanonfin miljöträning tycker jag! :) Och visst är det roligt när man väl är där men... nej, särskilt utställningstokig är inte jag heller. :DMwoah ha ha, vänta bara tills lille Vickevire vuxit på sig, du blir han säkert en rumpduttare åsså! ;)Ja, vi hade allsköns djur då jag växte upp - och det är jag väldigt tacksam för. :) Jag växte upp med collie hundar, Bamse terven, flera undulater (en blev 16 år!), kanin, katter, fiskar, papegojor, råttor, hamstrar... Och så red vi systrar på islandshästar en gång i veckan under cirka 10 års tid, och jag följde ofta med min kompis till hennes hästar. :) En minst sagt djurfylld uppväxt med andra ord. ;) Känner mig oerhört privilegierad. :)Ha ha, ja Eleanor är roligat i världen. :D Ännu en rolig anekdot: när Ghetto var cirka 8 månader åkte vi på debut i utställningsringen. Jag fotograferade som en tok givetvis. Sedan träffade jag ju Elle ett par år senare... en gång fick jag en norsk lusekofttröja av henne (använder den än idag). För ett par år sedan när jag kikade igenom mitt fotoalbum med bilder från Ghettos första utställning... vem står inte i bakgrunden på en av bilderna, med norsktröja på och Tarass mamma i andra änden av snöret? Jo, Elle såklart! Ha ha ha, vi hade närkontakt många gånger innan vi lärde känna varandra, utan att vi visste om det. :DHa nu en fortsatt mysig annandag jul! :) Pussa dina vovvisar från oss i norr!Kram...

2010-12-26 @ 11:27:03
URL: http://www.ghedoes.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0