Vilken dag

Det har varit en rolig dag!! Idag fick jag äntligen beskedet (Öh, jag ringde, lite påflugen). Jag ska börja i en jättefin Önska-butik i Hässleholm på måndag. Det ska bli sååååå roligt, jag är superglad♥♥ Jag älskar att pyssla & duka speciellt för alla tillfällen & vilka resurser i en Önska-butik, kolla här. Sen kan jag vara bra på att damma oxå, haha. Damma blir nog min huvudsyssla i början, haha.
Först börjar jag med en månads praktik via arbetsförmedlingen i Hässleholm. Fredrik, Maria W & Pia har varit jätteduktiga där. Det blir saker gjorda, papper ifyllda. Ordning & reda, I LIKE IT!! Perfekt nu när jag måste byta inriktning på arbete efter ryggoperation etc. Tycker de om mig i butiken, så blir det full rulle för mig under julhandeln som ett riktigt arbetande butiksbiträde. Jippi!! Jag ska göra karriär, haha.
Kom in & handla fina saker inför höst & vinter pyssel. Som jag sparar på Chateau glas från Kosta Boda genom att ge det i presenter etc till min systerdotter. Det finns perfekta presenter och julklappar att inhandla hos Kristallen/Önska, vi ska ta väl hand om er♥♥
Så alltså, från undersköterska sen många år, till en bit in på gymnasielärarutbildningen, TILL KÄRRIÄR INOM
BUTIKSBRANSCHEN.
Mmm, det ni, haha. Detta ska bli kul! Jag har arbetat en del i butik tidigare, men det är många år sedan (ja, förrutom min lilla sväng in i djuraffärens värld för ett tag sedan).
Så på måndag går jag till butiken med min vattenflaska med rosa kork, matlådan med rosa lock och teaet med den rosa teakoppen. Inte glömma apelsinen & bananen, hi!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0