Så mycket fint

Dagarna i butiken går så snabbt, det är så roligt och utvecklande! Hela tiden kommer det in nya produkter och det ändras om & skyltas hela tiden. Sååå skoj! Filip, en av personalen, gjorde en jättefin dukning av en Dansk servis med julinslag, Royal Cophenhagens julservis Stjerne rifflet, idag. Vi skojade om att tävla i skyltning. Han har jobbat i 6 år & jag praktiserat i 3 dagar. Jag måste ju få lite handikappspoäng, ett system som i golfen. Röstning sker här på bloggen:).
Idag har jag ändrat min tenik när jag tar på banden på presenterna, haha. Nu har jag hittat den som är bäst för mig, hi. Nu har jag även fått olika knep när man slår in utan kartong, som med ex wellpapp.
Just nu försöker jag inrikta mig mer på att "få" kunderna, så jag lär mig hitta sakerna snabbare. Upp på vinden, ner i källaren, glas hit, bestick dit & sevisen i hyllan:). Jag ska bli som en Önska-duracellkanin, näää hahaha. Jag har ju uppgifter under tiden jag inte har kund, men försöker hålla mig mer i butiken. Jag har satt upp 8 nya modeller änglaspel.... Handukar, dukar & löpare som hängts upp, animal skålar kommit fram, julsaker som dukats fram, lite fix på lagret och ner med serviser i källaren. Annars mest kunder. Kommer nog inte riktigt ihåg allt jag har gjort, känns som om det var mer jag pysslade med under dagen♥.

Dagens inspiration, fina ljuslyktor!


Golvlanternor från Gorre

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0