Måndag med stort M

Idag var första dagen på min praktik på Önska-Kristallen i Hässleholm. Jätteroligt & lärorikt! Personalen som arbetar där besitter verkligen stor kunskap och har ett riktigt trevligt bemötande♥. Jag kände mig välkommen!! Där kommer jag att trivas!
Något som är roligt med att arbeta just på Hässleholms Önska, är att man som personal kan representera stor sortering med sakerna på plats. Att kunna ge den servicen till kunderna.
Jag upptäckte oxå en förtjusning i att se hur kunder kommer in och vill ha något specifikt till tex sina barn eller barnbarn. Och som min kontakt från arbetsförmedlingen som gjorde besök redan första dagen, haha. Gulligt, han sa att jag såg professionell ut:) Han tittade på cappuccino koppar. Han ville ha en speciell känsla och han berättade om sin fina kaffemaskin. Sådant tycker jag är roligt!
Idag fick jag först en riktig rundvandring med alla lager, hela affärens sortiment (eller så mycket som fastnade), lite rutiner och sen kassan. Så jag har tagit emot gulliga kunder redan idag tillsammans med duktig personal. Känns jätteroligt. Man hämtar sakerna på lager, så allt kommer ut med kartong. Ofta ska det slås in som present. Jag ska träna upp någon rolig inslagning.
Sen har vi staplat upp saker, som kom idag, som förberedande till en kundkväll den 11/11-09. Nyfikna?!! Jag återkommer med mer information, man kan även komma in i butiken & skriva upp sig för kvällen samt få ett informationsblad.
Det har hänt lite olika förändringar i butiken idag oxå. Vissa saker byter plats för att lämna utrymme för något annat. Ett nytt märke eller som att det snart är jul. Mysigt!
Jag tog med min rosa teamugg med hem igen. De har jättefina glas & muggar att dricka ur, haha. Jag har lyxglas på jobbet. Jag valde ett rosa glas♥.

Dagens inspirationsbilder!
          


Låg stilren ljusstake i högglansig metall, perfekt till middagsdukningen. Matchande snygga
servettringar & olivskedar. Finfint! Dessa små ting kände jag direkt "vill ha känslan" för, haha.


Detta är en "döskalle" i ljusstake från Kosta Boda med konstnären
Ludvig Löfgren. I stilrent glas inför Halloween ex.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer
Postat av: angelica

Hej!!!

ÅÅ.. va roligt för dig! Kul att det gick bra.=)

Du verkar ju ha fått göra det mesta redan, dom måste verkligen tycka om dig..Men det är inte så konstigt. hihi. Var jätte spänd för din skull idag=)

och vad fin döskalle ljusstake! Lycka till i fortsättningen! Kram kram Angelica

2009-10-26 @ 20:24:27
URL: http://lidlstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0