Film

Lugn filmkväll med massa gottis, hi.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Dagens ben

Dagens ben. Hundarna diggar dem, haha!!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Allhelgona

För mig innebär Allhelgona helgen att minnas nära & kära (även våra älskade djur som gått före oss) som gått bort. Jag tänker ju egentligen mer vetenskapligt i ämnet, alltså så tror jag inte på något slags evigt liv, rekreation o dyl. Fast jag vill ändå se på denna helgen med värme, ljus & kärlek.

Halloween är ju något helt annat. En mer spökhelg som markerar att sommaren är slut.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Fixat idag

Idag var jag & la slingor & klippte håret på "Hår i focus" . Jag är jättenöjd, tack Berina! Sen blev det lunch på Grafitti. Gott!

 

Blev lite shopping, behövde lite basvaror & en väska. Fikade oxå med Pyrris, mysigt!!

 

 

Hittade spolmask i en hundspya, så nu ska de få en omgång banminth & likadant om 14 dagar. Förstår inte det höga parasittrycket, har faktiskt avmaskat Lim en hel del sen jag hämtade hem honom. Om jag inte minns fel (står ju någonstans i bloggen), så fick de Axilur från & till första månaden när jag hämtat Lim. Sen har det blivit 1 omgång av varje med uppföljningsomgång av, Banminth & Axilur, det senaste året och nu såg jag en mask. Sååå äckligt!! Hoppas de försvinner med dessa kurer.

 

 

Dagens hundben!

 

 

Provat nya smaker, men de var sådär! Årets första julmust, mums!

 

Nu ska inte Lim & jag sköta om fåren längre som vi pysslat med sen i somras. Det fungerar inte.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Torsdag

Hittade en jättefin adventsljusstake idag i butiken. Räknade ut att om jag lever tills jag är 94 år, vilket är 58 år till, kommer den bara att kosta mig 26 kr om året:). Det som är så underbart med denna är att den har stil, är underbart stilren i klart glas. Den är härligt pampig i sin enkelhet. Älskar den!!! Skulle passat sååå bra hos mig!♥

Dagens inspirationsbild!
 


Adventsljusstake Spear av Kosta Boda. Såååå fin!♥♥

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Pumpor

Ikväll kom min syster och hennes dotter Angelica hem till mig. Vi fixade med pumpor inför Halloween. Mysigt! Vi åt pizza, godis, pepparkakor, Syrrans goda bullar & drack massor med läsk:) Så roligt att ni kom tjejer!! Det tyckte hundarna med, det var så nyfikna & keliga med er & allmänt glada faktiskt! Cinze liksom sken upp, haha.


Syrrans, Angelicas & min pumpa! Gulligt gäng!
           
Angelicas, cool mun!


Syrrans, häftig!


Lim & Cinze.
     

Jag fick så fin blomma av tjejerna, tack för allt!!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Så mycket fint

Dagarna i butiken går så snabbt, det är så roligt och utvecklande! Hela tiden kommer det in nya produkter och det ändras om & skyltas hela tiden. Sååå skoj! Filip, en av personalen, gjorde en jättefin dukning av en Dansk servis med julinslag, Royal Cophenhagens julservis Stjerne rifflet, idag. Vi skojade om att tävla i skyltning. Han har jobbat i 6 år & jag praktiserat i 3 dagar. Jag måste ju få lite handikappspoäng, ett system som i golfen. Röstning sker här på bloggen:).
Idag har jag ändrat min tenik när jag tar på banden på presenterna, haha. Nu har jag hittat den som är bäst för mig, hi. Nu har jag även fått olika knep när man slår in utan kartong, som med ex wellpapp.
Just nu försöker jag inrikta mig mer på att "få" kunderna, så jag lär mig hitta sakerna snabbare. Upp på vinden, ner i källaren, glas hit, bestick dit & sevisen i hyllan:). Jag ska bli som en Önska-duracellkanin, näää hahaha. Jag har ju uppgifter under tiden jag inte har kund, men försöker hålla mig mer i butiken. Jag har satt upp 8 nya modeller änglaspel.... Handukar, dukar & löpare som hängts upp, animal skålar kommit fram, julsaker som dukats fram, lite fix på lagret och ner med serviser i källaren. Annars mest kunder. Kommer nog inte riktigt ihåg allt jag har gjort, känns som om det var mer jag pysslade med under dagen♥.

Dagens inspiration, fina ljuslyktor!


Golvlanternor från Gorre

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kul på jobbet

Idag var det min andra dag på praktiken. Det kändes ännu lite roligare. Nu känner jag till mer i affären (men knappt inget ändå, haha), fast jag måste erkänna att jag inte tycker om när jag inte kan allt. Det är ju inte så konstigt, men det hade varit roligt att hitta allt snabbt & kunna serva super, haha. Jag har aldrig varit med om någon arbetsplats där de är så duktiga på att lära ut, alla engagerar sig och man kan alltid fråga. Jag får lära mig allt från rutiner kring tomkartonger till hantering av artikelnr i datorn & konstnärerna bakom produkterna. Sååå skoj!
Idag har jag fått ändra om skyltningen & placeringen för "Design Stockholm house". Jätteroligt! Jag älskar sånt! Sen har det kommit fina varor igen som har packats upp (snygga bestick & fina ljuslyktor) och jag har även tagit emot kunder. Det är bra att jag lär mig alla svängar i kassan, allt från presentkort till rabatter ex, så att jag kan arbeta självständigt. Det har även varit lite småplock när andra skyltat om, så jag höll ett tag på med jättegulliga & mysiga tomtar, haha. Dagen har bara sprungit iväg!!

Dagens inspiration, Design Stockholm house!


Här ser ni fina lyktor, pilen är en väggkrok "Arrow krok" & det som ser ut som koner är
ljusstakar som heter "Lava" vilket är intressant där stearinet rinner ner som lava på ett
vulkanutbrott, på den vita flaskan sitter en topp till ljus "Toplight ljushållare" ex
för en vinflaska-häftigt.


Här ser man "Pipettflaskor" för olja & vinäger i bakgrunden, "Worklamp" till vänster,
"Barbara karaff" 3 på rad, "Focus vas", "Lustgården tablett".


Här ser ni mössor, halsdukar, "Carrier cykelkorg", stolar.


Min em fika. Dricka tea från finfint glas, mums!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Grattis!

Grattis Niklas på födelsedagen! Angelicas pojkvän fyller 22 år idag.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Måndag med stort M

Idag var första dagen på min praktik på Önska-Kristallen i Hässleholm. Jätteroligt & lärorikt! Personalen som arbetar där besitter verkligen stor kunskap och har ett riktigt trevligt bemötande♥. Jag kände mig välkommen!! Där kommer jag att trivas!
Något som är roligt med att arbeta just på Hässleholms Önska, är att man som personal kan representera stor sortering med sakerna på plats. Att kunna ge den servicen till kunderna.
Jag upptäckte oxå en förtjusning i att se hur kunder kommer in och vill ha något specifikt till tex sina barn eller barnbarn. Och som min kontakt från arbetsförmedlingen som gjorde besök redan första dagen, haha. Gulligt, han sa att jag såg professionell ut:) Han tittade på cappuccino koppar. Han ville ha en speciell känsla och han berättade om sin fina kaffemaskin. Sådant tycker jag är roligt!
Idag fick jag först en riktig rundvandring med alla lager, hela affärens sortiment (eller så mycket som fastnade), lite rutiner och sen kassan. Så jag har tagit emot gulliga kunder redan idag tillsammans med duktig personal. Känns jätteroligt. Man hämtar sakerna på lager, så allt kommer ut med kartong. Ofta ska det slås in som present. Jag ska träna upp någon rolig inslagning.
Sen har vi staplat upp saker, som kom idag, som förberedande till en kundkväll den 11/11-09. Nyfikna?!! Jag återkommer med mer information, man kan även komma in i butiken & skriva upp sig för kvällen samt få ett informationsblad.
Det har hänt lite olika förändringar i butiken idag oxå. Vissa saker byter plats för att lämna utrymme för något annat. Ett nytt märke eller som att det snart är jul. Mysigt!
Jag tog med min rosa teamugg med hem igen. De har jättefina glas & muggar att dricka ur, haha. Jag har lyxglas på jobbet. Jag valde ett rosa glas♥.

Dagens inspirationsbilder!
          


Låg stilren ljusstake i högglansig metall, perfekt till middagsdukningen. Matchande snygga
servettringar & olivskedar. Finfint! Dessa små ting kände jag direkt "vill ha känslan" för, haha.


Detta är en "döskalle" i ljusstake från Kosta Boda med konstnären
Ludvig Löfgren. I stilrent glas inför Halloween ex.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Söndag

Idag har vi det lugnt. Vi tog en lång frukost och sen cyklade Lim & jag till fåren. De verkar ha funnit sig tillrätta i nya hagen. Skönt! Baggen myser av att gå bland tre söta tjejer, haha.
Det blev inget bygge idag, Micke har jättemycket att göra. Så Lim & jag cyklade hem igen efter lite pyssel.
Vi tränade lite lydnad. Han är så bra att träna när han stått en timme i hundgård. Han vill så mycket och är ännu mer uppmärksam. Cinze tycker oxå det är kul att få göra några moment. Annars har han mest strosat med på våra promenader idag.
Efter det cyklade jag & handlade lite. Nu ska jag fika, borsta hundarna och sen städa lite. Ikväll ska jag kolla på "ensam mamma söker" & Wallander filmen kl 21.


Fåren blir så smutsiga i detta vädret, haha.


Lim skäms lite för att han inte har ett eget täcke som passar,
Cinzes är 5cm förstora♥
Fast man kan springa som en galning med det på!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Pumpor

Nu är jag förberedd med pumpor! På onsdag kommer tjejerna hit och vi ska fixa med pumpor inför halloween etc. Jag ska göra en lykta till mina föräldrar och en till mig & hundarna. Hittade mallar här och läste att de håller längre om man smörjer in med vasselin.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Såå mätt

Hade gjort slut på all min energi, hade inget kvar av mitt förråd. Nu har jag tryckt i mig go pizza & massa lösgodis. Nu känner jag mig piggare, men nästan illamående, hahaha.


Pizza Vezuvio med banan & curry. Gott!!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Fåren flyttade

Vilket väder! Jag & Lim är alldeles blöta, haha. Vi cyklade bort till Syrran & Micke + fåren då alltså. Idag har vi flyttat baggen & tre tjejer till hagen i skogen. Vi lockade först in de tre tjejerna som skulle iväg i en fålla i hagen. Sen backade vi till släppet, la havre på golvet i släpet och sen gick de över. Snälla får! Baggen gick jag & hämtade med koppel och lockade med havre & in i släpet.
Vid hagen i skogen hoppade de snällt ut & in i skogen. Bra! Det gjorde Micke & jag bra faktiskt! Lugnt & fint.
Jag gick en tur med dem längs staketet så de fick en guidad tur, haha.
Nu hålls det på med gjutning & plintar som ska ner. Fortsättning imorgon.
Ibland har vi gått in & värmt oss med Syrrans goda fikor. Tack!


Hm, fin utsikt.


Hänger ni med i ledet på vår guidade tur!?


Suck matte, jag är blöt & skitig. Nu sticker vi! Dessutom ser jag
urlöjlig ut i detta förstora regntäcket:(

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Ställa om klockorna

Inatt får vi inte glömma att klockorna ska ställas om. Jag brukar ha svårt att komma ihåg om det är fram eller tillbaka man ställer klockan. Fast sen jag hörde att man skulle tänka på trädgårdsmöbler. När man tar in dem, ställer man tillbaka 1 h. Sen när man vill ut med möblerna, ställer man fram 1 h.


Min favorit, Rolex Daytona. Dyr och fin, kanske 230 000kr.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Ljus

Tycker att det är så mysigt med tända ljus nu när det blir mörkare årstid. Denna ljusstake har jag aldrig  använt, köpte den för inte så länge sedan. Lyser upp lite!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kvällsfika

Detta är min gosiga Idolfika med tunna kotlettskivor & piffiallkrydda på grönsakerna. Clementiner är oxå mumsigt!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Sysslor

Förrutom all glädje kring "butikstankarna" har sysslor blivit gjorda. Släp som tömts på sopor (inför helgen), fåren som fixats, hämtat fårfoder på Lanzarna, handlat lite gott tillsammans med Syrran (tack Pyrris), träffat mina föräldrar och cyklat rundor & uträttat ärenden. När jag hämtade bilen med drag, babblade jag med gulliga/roliga Angelica, kolla in här. Hon putsade en bil när jag kom, så blank den blev.
Nu är hundarna oxå färdiga, bara lilla kvällsrundan kvar. Vi (hundarna & jag) ska mysa & kolla på Idol. Först ska jag ta ett bad bara, så skönt!


Dagens enkla fika.


På sopsorteringen. Soptippen.


De söta fåren.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Vilken dag

Det har varit en rolig dag!! Idag fick jag äntligen beskedet (Öh, jag ringde, lite påflugen). Jag ska börja i en jättefin Önska-butik i Hässleholm på måndag. Det ska bli sååååå roligt, jag är superglad♥♥ Jag älskar att pyssla & duka speciellt för alla tillfällen & vilka resurser i en Önska-butik, kolla här. Sen kan jag vara bra på att damma oxå, haha. Damma blir nog min huvudsyssla i början, haha.
Först börjar jag med en månads praktik via arbetsförmedlingen i Hässleholm. Fredrik, Maria W & Pia har varit jätteduktiga där. Det blir saker gjorda, papper ifyllda. Ordning & reda, I LIKE IT!! Perfekt nu när jag måste byta inriktning på arbete efter ryggoperation etc. Tycker de om mig i butiken, så blir det full rulle för mig under julhandeln som ett riktigt arbetande butiksbiträde. Jippi!! Jag ska göra karriär, haha.
Kom in & handla fina saker inför höst & vinter pyssel. Som jag sparar på Chateau glas från Kosta Boda genom att ge det i presenter etc till min systerdotter. Det finns perfekta presenter och julklappar att inhandla hos Kristallen/Önska, vi ska ta väl hand om er♥♥
Så alltså, från undersköterska sen många år, till en bit in på gymnasielärarutbildningen, TILL KÄRRIÄR INOM
BUTIKSBRANSCHEN.
Mmm, det ni, haha. Detta ska bli kul! Jag har arbetat en del i butik tidigare, men det är många år sedan (ja, förrutom min lilla sväng in i djuraffärens värld för ett tag sedan).
Så på måndag går jag till butiken med min vattenflaska med rosa kork, matlådan med rosa lock och teaet med den rosa teakoppen. Inte glömma apelsinen & bananen, hi!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kvällsfika

Mysigt att mysa med lite varmt tea & goa pepparkakor. Älskar även choklad, haha. Hundarna ligger & knaprar på sina tuggben.


♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Bok

Har en ny bok att läsa. Älskade syster skriven av Joyce Carol Oates.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Veronika på vift

Är ute & cyklar, fixar ärenden. Ätit lunch med mina föräldrar oxå, hi.

 


♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Godmorgon

Vilken mysig morgon jag har. Känner mig utvilad & glad. Jag har roliga saker framför mig idag!!


Hundarnas morgonpromenad.

 
Frukost med morgontidnig & frukostbordet på TV4. Bra start!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Roliga Lim

Lim vet vilka saker som är hans. Tex när vi varit ute större delen av dagen, kan han vara lite busig när han kommer hem. Kollar av alla sina saker coch gosar rundor i hundsoffan + grymtar som en gris.
Fast ibland gör ha konstiga saker, trots att han är över året. Som när jag går & tar ett bad ex kan jag höra hur han grejar med mina saker vid datorn. Han kan pussa någon penna, min mobil etc. Det blir alldeles blött, haha. Om jag hör honom smyger jag in för att säga till honom. När han ser mig sjunker huvudet, ser sådär ledsen ut, haha.
Annars är han duktig, tycker jag. Lagom tuff med andra hundar, skäller inte & är gosig. Jag skulle vilja dämpa honom mer ibland när det ska hälsas på folk, att han ex sätter sig själv utan att jag måste säga det till honom. Gullig liten BC, men väldigt på G när vi tränar. "Cykla", simma och valla skulle han kunna göra alla timmar på dygnet.♥

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Nervös dag

From igår em blev det lite nervöst. Viktigt möte idag, hi. Jag blir sååå exalterad!! Jaja, nu är mötet över & det känns bra!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Promenad

När vi går iväg hemifrån står ibland grannens ena hund på muren & kollar läget. Gulligt! Sen hittade vi ett gammalt släp vid en skogsdunge. Så det blev en "antik" bakgrund på ett av fotona, haha.
     

 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Chokladbollar

Idag har jag bakat chokladbollar till eftermiddagsfikan, haha. Jag är en sådan gottegris, haha.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
7 söta små rumpor

Fåren är så söta! En av dem, nr 00803, har numera grön punkfrissa, hahaha. De har kommit till ro med foderautomaten. Där är 12 fack per sida och ibland, som idag, äter det kollektivt på ena sidan först, sen byter de alla till andra sidan. Gulligt!


Smutsiga & hungriga får!


7 små söta rumpor!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Lite hundbus

Cinze är rätt gammal, så det har inte varit så mycket lek mellan mina hundar. Ibland smånaggas de eller springer lite tillsammans på promenaderna. Jag tycker de är lite gulliga! Nu kom Lim svansandes när Cinze låg i hundsoffan.♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Becca

Så kul att Becca är bra på webbdesign & allt sånt. Jag brukar inte fråga henne, brukar försöka på www.designadinblogg.se och www.webbdesignskolan.com . Ibland frågar jag supportrarna på dinstudio (fast de supportrar inte htlm-kod) och blogg.se. Men så kom jag på Becca, fast hon har ju "häcken" full (men hon hade snabba duktiga svar), haha.
Nu har jag haft problem med att få upp annat än vanlig färg och småbilder på repeat i bakgrunden på bloggen. Den har inte velat sträcka sig fullt ut vågrätt & lodrätt. Nu är den på plats, Becca gav massa tips. Hon är super på sånt! Tack!!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
God lunch

Idag åt jag en jättegod lunch. Jag älskar revbensspjäll. Mjölk & pepparkakor är oxå jättegott! Jag brukar aldrig dricka laktosfria mjölken utan oboy, men med pepparkakor till tycker jag att det fungerar. Mina föräldrar är så gulliga som ringer & frågar om jag vill luncha med dem. Jag har tänkt lite på en flerrätters meny som jag ska bjuda hem mina föräldrar på. Mysigt att pyssla tillbaka!

 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Söndag

Jag hade varit ute med hundarna, bakat drömmer etc och satt för att dricka lite tea. Då ringer Micke, min svåger, och frågar om jag ska ut till dem för vi skulle kunna jobba lite. Super!! Ändrade lite planer, fixade med Cinze och tog med Lim cyklandes (jä-lar va Lim kan springa snabbt) till Pyrris. Lim fick vara i en hundgård, fast han tycker nog att det är ok. Han skäller inte och pratar lite med Syrrans hundar.
Det var jättebra, vi fick en del gjort. Flyttade två hus och fick hem 1600 kg hösilage som Roger kom med. Jag var "trafikpolis" när husen flyttades och tömde/rengjorde dem sen (någon hylla & elsaker) och strödde halm i det ena. Baggen & tre tackor flyttar till skogen nästa helg, så hans hus står just nu tomt. De är ju mest vid skogen om de vilar. Fortsättning på bygget blir nästa helg, skjulet mellan husen och huset i skogen.
Fåren är så nyfikna, helt otroligt! Hahaha!
Tack Syrran för god fika & middag!! Du är världens bästa Pyrris!!
Nu ska jag bada, mysa med hundarna och titta på "Ensam mamma söker" med tea & drömmar.


Traktorn på väg till husen.


Flyttar första huset.


Flyttar hus nr 2.


Roger kom med hösilage.


1600kg hösilage.


Syrran kör apport med sin fina jaktlabbe!


Sötnos!


Ett tag var alla 7 tjejerna inne i sitt hus. Det var trångt, det blir bra om en vecka. Då är bara mina
4 valltackor kvar. Mellan husen ska byggas en vägg och tak, då blir det ju ett skjul oxå (de utstickande pålarna under vänstra huset ska sågas av).


Detta är ett litet elförråd, ett litet utrymme på ena kortsidan på båda husen. Nu används inte elen,
så där ska jag ha 3 halmbalar i reserv varje gång jag tar halm till hagen. Tar det på lilla släpet.
Med förråd behöver jag inte flytta halm så ofta. Kolla så nyfikna tjejerna är.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Fika

Jag fikar lite medans jag läser. Är såååå sugen på choklad. Det är ju inte bra, haha. Nu blir det choklad, tea & bokstund.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Promenad

Hundarna har sådan energi ibland. De bara springer av sig lite, mest Lim. Cinze är ju lite gammal, men en liten stund tycker han att det är roligt. Lim "cyklar" ju en del och vallar, fast att bara springa runt på stora fält & i skogen är härligt.


Kan vi få springa snart eller?!


Oåh hej, då springar vi!!


Sa du något matte? Köttbulle kanske?!


Kollar lite till.


Lim: Jag vet oxå att matte har köttbullar. Matte bestämmer,
men jag höjer min svans lite så du inte försöker något.
Cinze: Snackar Lim om något, jag bara fjäskar för dig matte.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Roliga fåren

Jag tycker fåren är så roliga. Ibland springer de upp och ner mellan hagarna. Här står först tjejerna och äter ur foderautomaten och baggen nere i grannhagen (ska släppas ihop i nov) vid sitt narturliga foderbord (en stor sten). När det bara är lite sojamjöl kvar att pilla i sig, springer ett par tjejer ner och kollar vad baggen mumsar på. De inser ganska snabbt att de inte har något att hämta där (de når inte), då springer de i full rulle tillbaka. Bockar & busar lite. Gulligt!!


Äter lugnt & fint.


Springer ner till baggen.


Sen upp igen, haha.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Usch!!

Nu är det inte tillräckligt fint väder för att vara ute och borsta hundarna etc, så det får bli inomhus. Det är lite jobbigt!!! Cinze verkar aldrig sluta fälla, underpälsen bara kryper ut i den bruna pälsen. Jag borstar och borstar. Att Cinze har någon päls kvar. Lims är lättare faktiskt. Den här "lilla tussen" är inget ovanligt när jag borstar när han fäller, fast att jag försöker borsta ofta. Man får göra det precis innan man ska städa, haha.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Fm fika

Till lördagens förmiddagsfika bakade jag scones. Fika till tv4 frukostbord. Mysigt när man blir lite kall av hundarnas uteaktiviteter.

 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Idag

Halva dagen var först jobbrelaterad med papper/möte etc. Jag cyklade och lunchade pannkakor hos mina föräldrar (har bott ifrån stan så mycket, kul att träffa dem mer igen), hämtade en buss på Syrrans jobb (Klemman är snäll, tack) - det är alltid kul att babbla med Syrran & Angelica där.
Sen körde jag för att hämta halm & havre till fåren (pysslade även med fåren). Tog inte så många balar, endast 20 st, för jag var själv och jag är op i rygg etc, så jag är rädd om mig. Tar fler nästa gång jag ska hämta havre och sen sa Patrik (som vi hämtar hos) att de hade storbal oxå, vilket hade underlättat för mig, haha. Super!
Lim fick träna lydnad idag & Cinze lite uppletande, annars har vi haft långa sköna promenader vid ån.
Jag är fortfarande kall om låren, så nu ska jag krypa ner i ett bad. Idol & godis gäller ikväll!
               


Hundarna under en promenad.


Älskar mammas pannkakor!


Mollie, vad den busiga flickan växer.


Syrran, superfin i sin nya frissa!!


Hungriga får.


Baggens narturliga foderbord, haha.


Dagens halmbalar.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Naturen

Man ser mycket när man är ute med hundarna. Det är så rofyllande med naturen och alla dess skiftningar. Luften, hur den förändras. Härligt!

 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Idag

Idag har det varit full rulle. Papper som skulle fixas, effektivt möte med F och massa ärenden på stan. Lunch hos mina föräldrar. Fåren har blivit omskötta och hundarna har fått sitt (Lim verkar inte nöjd idag, så det blir nog en längre kvällsrunda). Nu är det mail som ska iväg och följas upp, sen blir det kvällsmat, dusch och tv. Jag håller på och tvättar, så jag springer här upp & ner, haha.
Is som låg på vattnet i vattenbaljan. Kallt, huu!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Så fint väder

Idag är det jättefint väder! Imorse var det 0-gradigt, men uppehåll. Solen har värmt på lite under dagen. När jag var hos fåren fick jag ta bort ett tunt islager på vattnet hos dem. Här står de och äter i solen. Mums!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Bok

Nu ska jag läsa en Cesar bok till, "Ledarskap med Cesar". Kul!
Det är får på förstasidan av Metro idag. Det handlar ansökningarna till högskolor inför våren. Gröna kurser ex miljövård.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Sjukgymnast

Idag ska jag till sjukgymnasten och kolla min rygg, armbåge och axel. Hade ett par år 04-06 som jag skadade mig ofta och blev opererad. Komiskt! Ska bli kul att höra vad hon har att säga.
Ni får alla ha en bra dag!!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Defragmentering

Hahahaha, min dator var inställd på att göra det själv en gång i veckan kl 01.00. Jag som trodde att jag missat något, hahaha. Jaja, min dator sköter sig själv. Nu vet jag iallafall hur man gör om inte datorn har ett schema som är aktiverat. :)) :)) :))

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Soppa

Jag brukar vara dålig på att äta soppa. Tycker om kött/sås/potatis-mat, men nu när det är kallare kan det vara gott med lite tomatsoppa ex till en smörgås.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Vän

Idag pratade jag med en kompis om datorer. Jag pratar inte om datorers funktion så mycket med folk och har ju ingen datakunnig pojkvän längre. Som när jag var sambo med Henrik för några år sedan, då satt vi i samma arbetsrum hemma, så om det var något kunde man bara fråga.
Nu har jag ju lärt mig efterhand. Tagit bort onödiga filer+program, (webbhistorik) och rensat mail inkorg/borttaget och tömt datorns papperskorg. Fast Defragmentera denna datorn har jag aldrig gjort. Jag kollade och jag använder endast 40% av min C:.
I vilket fall så läste jag om defragmentering på nätet och tänkte att ikväll när jag inte ska använda den mer för dagen, ska jag defragmentera, haha. Det känns bra!


♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Cyklar

Jag tycker att Lim sköter sig bra när vi är ute och cyklar. Fast jag har ju bestämda regler. Som han kan ju inte spänna kopplet, oftast håller jag med båda händerna på styret. Sen ska han springa på så mycket gräs som möjligt och alltså följa snällt.
Jag försöker cykla på fast att jag möter massa hundar, men när jag träffar på 10 st hunddagis hundar på rastning, så går jag förbi dem. Många av dem som håller i koppel där är "praktikanter", så hundarna skäller och slänger sig i kopplena. Lim bara tittar och går förbi fast att det är trångt. Vissa jag möter gör utfall mot våra ryggar, alltså när vi passerat. Tråkigt!
Lim har inte hög svans när vi passerar (han är koncentrerad), men blicken (ögonen) kan ju se skarpa ut. Han har rätt tuff blick ibland.
En gång kom det en som tränade rullskidor, i full rulle, ner för en backe från höger i en korsning. Jag tyckte att vi skulle hinna, så vi trampade på. Fast Lim tyckte att det kändes oroligt, han glodde och drog lite i kopplet, haha. Han undrade nog vad det var. Jag fick ta fram lite skarpa rösten.Jag måste ha cykelhjälm. Ibland har vi tempo, jag kan riktigt se hur min hjärnsubstans flyter ut över marken om vi går omkull.

Igår när vi cyklade ifrån fåren, for det upp, en kronhjort precis framför näsan på oss. Lims ögon blev som tefat, haha. Jag bara fick fram ett litet "stanna", vi hade rätt bra fart på grusvägen. Fast det gick bra, Lim såg bara förvånad ut, sen sprang han vidare.


Min pappa är så gullig. När jag bakade igår så pumpade han mina däck med sin maskin och smorde kedjan. Satte på någon ny ekra och spände fast cykelkorgen så att den inte blir stulen. Bamsekram till dig pappa! Tack!

 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Vantar & mössa

Jag har fått en jättegosig mössa och härliga vantar av mamma. Jag blev jätteglad! Tack! Supersköna och jag känner mig söt i mössan, haha.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Igår

Igår, efter vallningen cyklade jag ner till mina föräldrar och bakade. Kul faktiskt! Jag provade ett recept från här. Mina ser lite slätare ut. Jag har läst någonstans att toppen beror på formen, om den är starkare, blir det lättare topp. Sen tog jag nog för lite äpple och kanel/socker-strössel på. Jag var nog försiktig, så nästa gång så blir de kanske bättre, haha. Fast de är supergoda, mums mums.

Mina släta äppelmuffins, haha.Bakning på gång.


Jag bakade massa frukostbullar oxå.

 

När jag vallat & cyklat rundor, så var jag jättehungrig. Jag fick en

stor portion av mammas goda biffar oxå.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Problem med bloggen

Vid 22.51 slutade min blogg att fungera igårkväll (Började fungera ca 8.20 idag). Måste varit någon slags uppdatering under natten. Såg att även Spotlife och TV4 bloggar var delvis nere.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Vallning

När jag suttit och fått undan lite papper som skulle iväg idag, cyklade Lim & jag till fåren. Idag var det extra roligt att valla. Första gången vi gjorde fållan. Rätt svårt, Lim gick inte riktigt ut först, han gick där och glodde. Jag bara: HALLÅ, stampade och fortsatte hålla i grinden som stod öppen. Det där hallået och stampet var för att han skulle gå på mer lydnad. Han tror alltid att han är såååå smart.
Efter några rundor runt den lilla fållan, så fattade Lim äntligen att man kan ligga och glo ut dem. Liksom vänta. Han kunde resa sig till hälften och lägga sig igen. Bara lite så att trycket ökade. Till slut var där 7 tackor i fållan som är 2x2 meter. När han skulle in och ta ut, ville jag inte tränga fåren första gången, så jag gick med honom bredvid och lät honom fånga upp dem efter de kommit ut. Sen gick vi vidare i hagen.
Jag är såååååå stolt över honom. Han såg verkligen ut att fundera och slappna av. Han blev tröttare än vanligt efter våra vallpass. Jag fick värsta adrenalinskjutsen. Det kändes så roligt. Liksom lilla Lim & jag. Det kändes som om han tittade på mig och sa att vi är ett bra team matte. Denna känsla av samhörighet är jätteskön i mitt hjärta.
Han är ju en liten tuffing faktiskt!!

Svårt att fotografera helheten när man både vallar & är fotograf samtidigt, haha

 


 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Elräkning

Komiskt vad lite lampor gör skillnaden. Nu har jag en väldigt låg elräkning. Den pendlar mellan 236kr och 337kr i månaden. Nu tvättar ju inte jag i lägenheten och har ingen diskmaskin (funderar på att ha de möjligheterna faktiskt), så det är väl lamporna som gör skillnaden, för det är det enda som förändras från månad till månad. Tror att jag har fast pris, måste kolla. Tycker att man får sådana erbjudanden hela tiden.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Morgonen

Hundarna är så pigga på morgonen. När man släpper dem blir det full rulle. Det är inte länge Cinze orkar, efter en minut så står han & kelar med mig. Fast Lim han springer överallt & luktar. Kollar oftast var vi är, men jag litar bara till 99% på honom. Cinze har alltid varit klockren, han är så trogen.♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Vänta

Jag vallar inte varje gång jag är hos fåren (Lim vallar flera gånger i veckan, ibland varje dag). Han ska veta att ibland väntar man. Som idag då vi cyklade till fåren och han fick ligga utanför och vänta medans jag gav fåren mat. Han rör inte en fena fastän det tar en stund att gå ner till baggen oxå (brukar kolla även så att fåren mår bra, samtidigt med utfodringen). Lim börjar bli stor pojke nu. Han är ju snart 14 månader.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Foder

Jag har ökat Lims fodermängd till 6 dl om dagen nu. Han har legat länge på 4 dl och känts fin på det, fast nu tränar vi mycket vallning & kondition (cyklar & spring i skogen). Utöver dessa decilitrar har han ju nästan ständigt tillgång till någon form av ben, jag bjuder alltid hundarna på "sistan" och har en skål med hundgodis som de får av ett par gånger om dagen.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Grattis

Grattis faster Christel på födelsedagen!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Fästing

Mitt i natten vaknade jag, Lim låg bredvid och när jag vände mig kliade jag honom lite på kinden. DÅ upptäcker jag en liten liten fästing som tagit Lim som värd. Urk!! Fick bort den fint, men det känns tråkigt.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Fullkornspasta

Usch, idag åt jag något som inte föll mig i smaken. Jag tycker annars om min enkla rätt med pasta & pastasås med bla kazzler & broccoli. Idag valde jag fullkornspasta. Det kommer jag inte att göra om, haha. Har dessutom läst att den egentligen inte är bättre än vanlig vit pasta, läs här.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Körslaget

Såg körslaget. Oh, så tråkigt att Andreas team åkte ut:(. Jag tycker att han har sådan smittande entusiasm och är duktig med människor, sång & musik etc.


Team Andreas. Foto: Erika Rydberg/TV4 Kolla här

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kamera

Jag har en liten kompaktkamera. Den fungerar väl, men skulle vilja kunna ta bätte bilder & ställa in bättre eller lättare. Har sett att Canon G10 verkar populär bland bloggare.

   
Min Nikon                                 Canon G10

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Mörkt

Hundarna är med ute i mörkret. Reflexerna på, haha.


Det trillar ekollon från träden hela tiden. Lim undrar nog om de ska äta upp honom.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Cyklat

Idag var det kallare i luften. Känns lite i lungorna när man cyklar. Jag har ju precis varit förkyld.
Detta verkar bli en lugn helg, Micke (svåger) är upptagen med annat, så fårhusen blir nog fixade en annan helg.
Jag har fixat en del inomhus, läst lite, pysslat om mig själv & hundarna och haft sköna hundpromenader. Nu har Lim & jag precis kommit hem från fåren. Vi vallade lite och gav foder. På cykelgrusvägen hem mötte vi grannen (i villan bakom min lght) med sina två hundar. Kul att höra lite om deras träning med hund & planer.

Svettig matte Veronika & cool Lim!♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Vilken fin dag

När jag blev färdig med alla mina papper, tvätt & städ, försvann jag & hundarna ut. Sen cyklade Lim & jag till fåren & fixade, vallade & hade kvallitetstid med Pyrris. Lim & jag tog långa hållet hem. Och in ville man ju inte, så Cinze, Lim & jag gick en härlig höstpromenad igen.
Efteråt fick jag en plötslig längtan efter helt vanlig sockerkaka & tea. Det äter jag annars bara på kalas, alltså just vanlig sockerkaka. Hm, jag bakade en, luktar sååå gott. Hundarna tyckte oxå att det var toppen, hi. Man kan ju se det som belöning efter att jag klippt klor & dyl på dem. De ligger snällt, men ser beklämda ut, haha.♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Skärmdump

Jag tycker att det är häftigt med skärmdump. Hela tiden lär man sig något nytt. Som när jag skrev om paint & färgerna i kalkyprogram, fick jag låna bilder. Nu har jag lärt mig hur man gör skärmdump via denna tjejen & hennes blogg. Hon har även en fin webb butik, Gullgrodan, som man kan köpa jättefina bebis-mamma-pappa-relaterade saker. Tack för hjälpen!
Nu var det så tokigt att min prtsc-tangent inte svarade, så jag kontaktade min Hp-support. De trodde nog att det var ett mjukvarofel. Att jag skulle lägga in windows på nytt, suck.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Morgonen tidigare idag

Först mot Sherwoodskogen (till Robinhood, haha).


Transportsträckan


Skogen. Cinze kollar myror & Lim lyssnar efter en hund som skäller.


Frukosttime

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Måste lägga mig

Jag har svårt att lägga ifrån mig boken, men jag måste verkligen sova. Ska upp ganska tidigt, gäsp!! När jag kommit in i en bok så tycker jag ibland att det är svårt att lägga den ifrån sig, haha.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Beckisen

Det är så roligt att höra av från min kompis i Ängelholm, där jag bodde för några år sedan. Becca har en hemsida (arbetsrelaterad), kolla här. Vi ska snart träffas och babbla massa, fika etc. Hon har precis varit  på Cypern och haft det härligt med stora händelser & relax (en av händelserna var speciellt fina). Sååå glad för din skull Beckis!!! GRATTIS!!!

 

Kul med riktiga vykort, ibland blir det mycket mess & mail.

Sen har hon ju skaffat hund. Snodde en bild från hennes album online, ups. Så söt "Pang" är. Nu har kisarna fått en kompis till.♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Webbdesign+färg

Kul. Jag har inte vetat tidigare hur man gör, fast satt och klurade lite med hjälp av webbdesignskolan på nätet. Nu har jag lärt mig hur man tar upp färg i programmet paint  och hur man sen för in siffrorna RGB i kalkylatorn. Bra att veta.


Ta färg från bild & definiera.


Gå in på avancerat läge & fylla i x 3 & få fram via hex.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Färger

Jag läser på hemsidan webbdesignskolan & läser om Hexadecimalt. Så om jag klurar på det så kan jag utläsa färgprocenten på paint och ta fram rätt Hexadecimalt, haha.

Nu har jag gjort content & side ljusare, Angelica hittade sin favoritfärg på designadinblogg färgkarta.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Morgonpromenad

Idag gick vi ner i parken på morgonen. Frisk höstluft. Jag tycker om denna årstiden oxå, fast att det ibland är regn & rusk. Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, haha.


Lim har så mycket att spana på, att matte fotograferar kommer i andra hand liksom.


Cinze är på väg att leka polis, men matte muttrar på honom (ser ni, svansen är på väg upp). Han har fått syn på en lös hund.


Höstfärger!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kul

Jag tycker att det är roligt med design av bloggar. Än kan jag inte så mycket och jag har inga roliga program, men jag lär mig efterhand.

Nu har jag lagt in bergstoppar från Angelicas (familjens) skidresa härom året, som header på hennes blogg. Kolla här, hihi.

Svårt att hitta den rätta färgen från kortet till resten av blogg. Jag har nog inte rätt program. Försökte i paint, fick upp färgen, men fick bara de olika graderna på blandning av färg. Skulle vilja ha en färdig färg som när man plockar ur en palett ex, # ff99ff. Jaja!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Möte

Idag var jag på ett jobbrelaterat möte på stan. F.L. gjorde ett superbra jobb!! Jag känner mig så glad & inspirerad, haha. Skönt med människor som kan vara generösa, en del bara tar & tar. Det var som att trycka på Veronikas duracellknapp, hi.
Sen har jag varit på syrrans jobb och lunchat, de är sååå härliga. De hängde på duracellkarusellen. De brukar oxå kunna trycka på min duracellknapp, hahahaha. Vi är några duraceller allihopa.
Ja, jag & Angelica satt & brainade om hennes hemsida. Kom på något bra faktiskt. Ska fixa med den sen. Vi fixade med min cykel oxå. Någon har klippt av två ekror i mitt bakhjul, så när jag cyklade höll jag på "att stå på huvudet" när de kom in i kedjan och hjulet. Taskigt!! På "däckiallt" var det sammanlagt tre som hjälpte mig samtidigt med mina ekror, schysst!! Service!! Tack!!!
Sen har det blivit fåren, lite Pyrris kvalitetstid där oxå, vidare & träna hund. Så nu är det bara hemmafixet som alltid gäller på kvällarna kvar.

 

Svante tar pepparkaka från mig (Veronika)

 

Vi är kompisar, haha.

 

Pyrris.

 

Angelica har tagit paus från sin rek på bilarna.

 

Lunch.

 

 

Svante vill ha godis!!

 

Svante gillar de små människorna.

 

Svante: Måste man verkligen göra sig till för att få godis, suck.

 

Svante & Mollie. Hon är en liten tuffing.

 

Svante är snäll, trots hennes sylvassa tänder.

 

Yehhoo!

 

 

Syrrans jaktlabbe ser här ut som en svart pitbullterrier. Han blir sånhär när han är ivrigt galen, haha.

 

Så fin gubbe!

 

Ossy: Vad sa du, ska vi åka & shoppa. Hmm, ska jag med.

 

Ossy: Ja, jag är en supersnäll kille, älskar min matte ju.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
TV

Ibland tycker jag att det är rätt skönt att bara ta en stund framför tv:n efter en hel dag. Allt är färdigt, duschat, hundarna tränade och dagens todo-lista är avbockad. Alltså mellan kvällsduschen och nattbokstunden (ja, hundarnas natttoabesök), haha. Tyvärr ligger en del program som jag tycker om lite tidigt, så då springer jag och fixar under reklamen.

Just nu diggar jag "halv åtta hos mig", ett program där de tävlar om den bästa middagsbjudningen. Fyra personer turas om, sen poängsätts bjudningarna. "Skipper" är super, blir inspirerad av hennes "rena" levnadssätt. Sen har vi ju nu "Grey´s Anatomy" som har börjat igen. Annars är "Frukostbodet på tv4" (om man har tid på morgonen) bra varvat med nyheter och diskussioner/information.


Kolla in på  Halv åtta hos mig !!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Ny mössa

Jag har inte köpt någon ny mössa i år. Jag tycker att det är kallt när jag cyklar, så jag har redan börjat använda mössa. Tagit fjolårets nu, men funderar på dessa, tror jag, för denna höst/vinter.

 

 

 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Vallning

Lim och jag har varit en runda hos fåren. Det gick lättare att cykla än igår då det var storm. Vi vallade en sväng som vanligt. Vid ett stopp och jag gick fram till Lim, såg jag minst 3 "getingar" cirkla runt honom. Trodde inte att man skulle finna dem i hagen nu. Har kollat flera gånger, kan inte märka något stick. Inte varm, svullen eller öm någonstans. En gång blev Bim stucken i underläppen. Han blev låg och svullnade lokalt, stor som en femkronabula.


 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Roligt

På rix fm pratade Sofia & Erik om klassiska eller bra ordspråk att säga (Sofia ville ha några på lager till sina barn). Detta tyckte jag var bra:


"GÖR ALLTID DITT BÄSTA, SÅ VET DU ATT DU INTE KAN GÖRA DET BÄTTRE"

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
GRATTIS BROSSAN!

Idag fyller min ena bror år. Han är sjuk, så han ska firas senare. GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN BROSSAN!!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
När Lim väntar

När matte gör sig iordning sitter ibland Lim och tittar ut på grannarna (i väntans tider, haha).

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Läpparna

Nu när det blivit kallare och jag cyklar mycket kräver mina läppar extra omsorg, hi. Dessa är favoriterna i min väska.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Bentugg

Hundarna ligger & myser med tuggben. Cinze i hundsoffan. Matte ska kolla på "Kommisarien & havet".

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Hundarna ute i blåsten

Haha, de ser lite ruffsiga ut. De undrar nog vad som händer, de blir lite upplivade av blåsten, haha.


Matte, vi blåser iväg.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Höstblomma

I fredags fick jag en fin höstblomma av mina föräldrar. Färgerna är iallafall höstlika. Jag blev glad!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Färdiga

Nu är vi färdiga med skogshagen & höfövaringen (där vinterns hö ska placeras). Snarast kommer vi att flytta dit några tackor. De är finfina och verkar inte direkt påverkade av värsta regn/storm vädret. Jag fick verkligen stå emot vinden så jag inte flög iväg med min cykel idag, haha. Då hade det visat sig om jag är en häxa, hahahaha.
                    ♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Sååå liten!

Jag tycker Lim ser så liten ut när han sover. Här kurar han ihop i hundsoffan under delar av natten.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kanelbullens dag

Idag måste det ätas kanelbullar, haha. Kanelbullens dag!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Blogg

Min systerdotter Angelica har en blogg. Jag har nu gjort basen, hihi. Skoj!!

http://lidlstrom.blogg.se/ 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Vilket väder

Jag har precis kommit in med hundarna från värsta höstrusket. Vi är alla alldeles blöta. Torka, torka, torka!!
De senaste timmarna har jag varit hos fåren och i nya hagen. Nu är stängslet på plats (några mittenmärlor kvar). Imorgon ska jag dit igen och fixa färdigt vid höförvaringen, slå sista mittenmärlorna & vtn etc.
Änsålänge är skogen tät, men nu är det bestämt att två små plåthus ska flyttas till vardera hage där jag vallar och sen ska där läggas ett vindskydd emellan husen. I mitten på vindskyddet kommer staketet passera, liksom dela vindskyddet. Fyra tackor ska gå kvar där och tre tackor & baggen ska flytta till skogen. Där byggs ett trähus inom det snaraste.
Nu ska jag ta ett varmt bad och mysa med en kvällsfika vid tv:n tillsammans med hundarna. Kurera mig!!!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Hoppat på mig

Vaknade med förkylning! Antingen har jag vädrat förmycket, trots att det blivit kallare. Eller så har det inte fungerat med min "lager på lager klädsel" när jag cyklar. Hmm!
Usch, värk i kroppen och kan inte andas, haha!
      

 

 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kvällsmat

Mina föräldrar var hos mig & hundarna och åt kvällsmat. Mysigt!

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Bakat

Har bakat muffins. Smaken i sig var ganska god. Där är massa choklad och grädde i, men toppingen blev för tunn. Jaja, bättre nästa gång.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0