Lyckad kväll!

Kvällen blev verkligen lyckad! Butiken var jättefin och alla gjorde ett superjobb♥! Vi personalen, säljarna och konstnärerna blev bjudna på jättegoda smörgåsar av ägarna. Tack, super! Jag har skrattat och lett hela kvällen, så jag har nästan ont i kinderna. Kunderna verkar ha haft det jättetrevligt och alla var så gulliga♥!
Det handlades, provsmakades choklad, avdoftades bla whiskey ur olika glas (whiskeyprovarglas), visades knivar, lotteri och stor kampanj på Kosta Boda. Butiken hade den stora äran att få konstnärerna Åsa Jungnelius och Ludvig Löfgren på plats. De var jättetrevliga och bla signerade konst i glas.
Jag tycker verkligen att butiksarbete är roligt! Det är givande av att man blir stimulerad av att ta till sig massa underbar kunskap om de olika konsterna och dess bakgrund med konstnärerna. Sen tycker jag att det är kul med att ge service och i denna butiken är arbetet verkligen varierande. Dessutom är det ett supergäng som jobbar där och ägarna/cheferna är omtänksamma, samtidigt som de driver ett par fina butiker som ständigt utvecklas med tiden. Härligt!! Märks det att jag trivs, haha!
Ikväll, under kundkvällen, har jag tagit foto som jag samlar ihop till ett kollage i butiken. Nu är jag försiktig med att lägga ut alla bilder på bloggen, men det är några som har sagt ja när de blev tillfrågade under fotograferingen.


Konstnärena Åsa Jungnelius och Ludvig Löfgren från Kosta Boda. 


Åsa graverar.


Ludvig graverar.


Åsa.


Peter, säljare (försäljningschef) från Växjö, för Kosta Boda/Orrefors. Snyggt skärp!


Filip, personal på Kristallen-Önska i Hässleholm.


Servering av dryck i Åsas "Jackieglas" (Kosta Boda).

 
Glad Veronika med butikströjan på.


Årechoklad från Årechokladbutik.

 
God smörgås som vi fick ikväll och tårta som vi blev bjudna på igår. Något pris för skyltning
(om jag förstd rätt, haha).

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0