Fredag

Idag känns det kallt och ruggigt! Fast vi (hundarna & jag) har varit ute och tränat lydnad både imorse, när det var uppehåll, och nu på kvällen trots att det regnade. Lim var duktig!
I butiken springer tiden iväg som vanligt, skoj är det. Det har kommit varor, bla små tärnor med hjärtan i famnen i glasbubbla från Nääsgränsgården av Ruth Vetter. Söta! Fina julgranskulor oxå, med tomtar på. Och från Nybro kom det skålar, fat och vaser i bla svart med lime eller vit dekor.
Jag har satt fram en del roligt från Eva Solo såsom små droppfria oljekaraffer, små krukor som är likt självvattnande och Eva Solo glas.
Så det har varit att pricka av, prismärka och ställa fram fint. Resten har burits ner i källaren. Sen har det varit kunder som har servats och jag har putsat en ganska stor glassektion med Orreforskonst. I dessa hyllor hittade jag fler favoriter, haha. Jag tycker om klarglas och stilrent just nu.
Jag sneglar oxå en hel del i glasservishyllan, bestick hyllorna och på porslinsserviserna. Vad gäller porslin tycker jag bäst om Rörstrands Corona just nu, stilren och vacker. Glasen tycker jag att Dizzy Diamond är fina vid matbordet. Som chmpange och till kaffet + drinkar vet jag inte ännu, haha.

Dagens inspiration!


Fin ljusstake Regina från Orrefors5-armad kristallkandelaber från Nachtmann 
 


Skrapade lite triss, 5 lotter utan vinst:(

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0