Tisdagsträningen

Tisdagsträningen hos Peter & Jeanette är jättebra och rolig!!!! Igår var vi många, men det gick hur smidigt som helst och jag tränade lika mycket som vanligt. Där var några besökare på träningsdagar från Norge som var jättetrevliga, sen var Anette med sin Somollishund där (de var duktiga, tränade delning bla), en förare som brukar träna andra dagar-Jolly hette hunden, Kerstin med Ayla (kullsyster till Lim), Gunilla med Jacksson. Jeanette kom ut med heta Zack oxå. Så häftig, kanske bara ca 17 veckor och balanserade jättefint med Jeanette och Peter. Några av deltagarna gick i stora hagen och några i 25:an. Sen hade jag fika med till oss, Jeanette ordnade kaffe, mysigt! Fast de åt dåligt, bara hälften av kakorna.

Peter och Jeanette hade hittat några roliga får!! Min svåger ska oxå ha fler raser i olika hagar, kanon, då får Lim och jag fler träningsmöjligheter.


De såg så ståtliga ut när de gick och kollade på alla hundarna, haha.Det var Lim och min bästa träning borta någonsin!! Jippi!! Nästan som hemma! Peter sa att det är tur jag har öron, annars hade mitt leende varvat, haha. Han kan inte skämta så när jag tränar, haha, jag måste vara koncentrerad, haha. Vi gjorde några småsmå hämt, Lim gick ut fint, balanserade, gick tom. sakta lite fram och tillbaka (saktamomentet är vårt svåraste). Skickade och la "kl 3" och sa fram, klappade lite på låret och försökte driva. Jag var lite mesig, så jag vände innan fåren flyttade sig i början, men något fick vi till. Det kittlar lite i magen när Lim ligger nära i sakta och jag ser hans skarpa, koncentrerade blick bakom fårrumporna, men Veronika får lära sig att lita på Lim.

Åsas tips från aktivitetsdagarna var super!! Lim ligger och laddar när han tittar på fåren i väntan på vår tur. Peter har oxå punkterat att man får kolla vilket som är bäst, typ i tävlingssituation, när man ska plocka ut hunden. I alla fall sa Åsa att antingen fick han ligga bredvid avslappnat eller i bilen, trodde hon. Igår låg han avslappnat bredvid, kanske lite spänd, men med rumpan ifrån fåren och på sidan. Tror faktiskt att det hjälpte. Super!!!

Det är roligt att titta på varandra, några ska komma och träna hos mig oxå. Kul! Här är Gunilla med Jacksson.


Tror att hon skickar till balans eller kör tvära vänster & höger.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0