Skånes vallhundsklubb

Skånes vallhundsklubb var fina som bjöd sina medlemmar på tre aktivitetsdagar. Ville fira att de 2008 blev utsedda till Sveriges lokalklubb, super jobbat! Gereröst av mark och djurägarna oxå!! Vilket bra arbete alla la ner som var engagerade (bla bra och duktig ordf) och det var extra roligt att träningsgänget från Peter var med på de flesta av dagarna och sen givetvis Greven och Grevinnan, haha.

Första dagen var vi hos Monica och Marcus i Slättsjö. Trevligt, go mat och massor med stora får, Marcus var duktig tränare, Tack! Lim och jag tränade sakta i en stor stor fålla med ca 20 stora får.

Andra dagen var vi ute på Haväng hos gernerösa, snälla och förstående Larry, TACK Larry. Imponerande med så många får!!! Kul att se sorteringen.Träningen där gick katastrofalt dåligt för mig och Lim. Måste lösa så att träningen hemma och borta blir lika avslappnat. Annars var där uppvisningar både med får och nöt och även grillkväll, men Lim och jag åkte hem efter uppvisningarna, asmöra faktiskt.

Måndagen var vi vid Christinehovs slott och tränade (vår träning gick inte alls bra, hmm, men som Grevinnan sa; då kan det bara gå åt ett håll, bättre) och grillade. Där var många tränare som bla super tränare Peter B, Åsa själv, Roger N etc. Åsa bjöd på stor gästfrihet så man kände verkligen sig välkommen! Tack omtänksamma Åsa för tips till mig och Lim! Tommy grillade gott till lunchen!! Sen var där en duktig fysioterap. som kände igenom hundarna, Lim hade kontraherade bakknämuskler, hmm. Hon sa även att 1/2 timmes simning motsvarar 2 timmars promenad. Oj, vad man kan spara tid, nää eller joooo, haaha.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0