Shit, mitt hjärta

Jag blev så rädd!!! Lim och jag var ute i stora hagen och vallade. Han gick jättefint, inte ens för tajt i de pyttesmå hämten (han gjorde det de första gångerna i stora hagen, gick tajt alltså). Sen tog vi paus och fåren gick bort vid träden och en liten bit in i skogen, även baggen har sin egen lilla hage där. Tänkte att lim kunde gå in i skogen bakom dem och starta så. Han gick in jättefint i en lagom vid båge, jag såg fåren hela tiden som stod rakt in i skogen. Lim kommer ut med fåren fint gående. Jag tyckte att Lim pep till där inne i skogen, måste ha trampat fel eller något. Lim kommer ut på tre ben. Neeeej, tänkte jag. Inte skada sig, ussssssch!!! Höger bak var uppdraget till magen och det såg ut som om det hängde. Brutet, tänkte jag. Jag flyttade lite på honom och kollade. Efter ett tag såg det bättre ut och sen kollade han efter fåren igen, haha. Vi gick ifrån hagen och han fick vila. Sen gick vi lite igen, syrran kollade oxå. Bra att ha syrran, hi! Det såg bättre ut faktiskt och inget verkar vara av.

Jag åkte inte och tränade hos Peter och Jeanette den kvällen. Synd, jag ville fråga lite om hämt. Att han fick gå lite på fåren hemma innan träningen var för att kolla om han då blir mindre intensiv på träningarna (kanske så inför tävlingar). Fast jag känner mig tryggare med honom nu. Han jobbar mycket bättre i stora hagen än i 25:an. Fast det hade ju inte gått utan 25:an tidigare.

Jag tänke att det kanske var dumt att låta honom springa i skogen, men hundar ska ju kunna vara i skogen. Det var iallafall inte fåren som gjorde något, för jag såg dem framifrån hela tiden. Det roliga var att de inte såg Lim förrän han var bak och gjorde ett upptag,  så då vet jag att Lim har blivit bättre.

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0