Om mig, Veronika

Jag heter Veronika (-73) och bor i Hässleholms kommun (Skåne), med mina vovvar, fyra undulater och en katt. Och jag arbetar som undersköterska. 
 
På min fritid så går min största del av tiden till mitt hundintresse & viss löpträning, förrutom då livet kräver sina små insatser eller jag på annat sätt försöker förgylla tillvaron såsom bla med böcker, foto, webb, film, fix med lägenheten, socialt umgänge eller tjejiga saker (fniss) & mat/bak.
 
Med mina vovvar tränar jag mest agility, men tränar även lite spår & lydnad + att de är med mig hela tiden och älskar mattes fysiska aktiviteter
 
Jag älskar att gå hundkurser, tävla, träna, läsa hundlitteratur, föreläsningar inom hundämnet, aktiviteter med hundar och bara få njuta och utvecklas. Har varit iväg på några kurser genom åren som i spår, vallning, lydnad och agility. 
 
Själv är jag agilityinstruktör (gått A1) och har gått Sbk-handledarutbildningen, så förr och senast -12 höll jag kurs. Mest har det varit i agility, men även lydnadskurser.
 
Jag är undersköterska sen långt tillbaka & har jobbat med det i många år (& har även provat andra arbetsinriktningar & studerat lite). Jag älskar allt arbete med personlig service!
 

Min flockmedlem, Ullhedens Värdefulla Viktor född -10. Helt underbar min lille älskade prins!

 

Min älskade Sune....Piddelinjens Sune Trassel.
En söt liten Jack Russell som föddes 9 jul 2014..
 
Tussen, söta älskade Tussilago! Zhinzimba Our Moment.
En söt liten Sheltie som föddes 16 januari 2015.
 

♥Kram kram Veronika♥

"kämpa på & var rädda om varandra"Trackback
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Blogg Topplista
Bloggportal länksamling
BlogRankers.com
RSS 2.0